1 mei 2017

Dundee United uitshirt 2017-2018

Dundee United heeft onder het motto ''It's UNITED BLACK AND TANGERINE'' het nieuwe uitshirt voor 2017-2018 gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt de club de wedstrijden in de Schotse tweede divisie gedurende komend seizoen. Check hieronder de details van het nieuwe tenue van ''The Terrors.''

Het nieuwe Dundee United uitshirt is geheel wat je verwacht van het motto, waarmee het shirt bekend gemaakt is. Het nieuwe shirt is namelijk zwart met oranje details. Deze oranje details komen terug in het logo van de club op de rechter borst en het embleem van hoofd- en shirtsponsor McEwan Fraser op het midden van het shirt. Alleen de swoosh van kledingsponsor Nike op de rechter borst is wit. Verder is het shirt gebaseerd op een standaard template van Nike. Dit betekent dat het shirt verder weinig fratsen heeft. Het shirt is uitgerust met een ronde hals. Het nieuwe uittenue van Dundee wordt gecompleteerd door een geheel zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met oranje details. In deze nieuwe tenues schitteren vanaf nu sterren als Murray, Murdoch en Nederlander Nick van der Velden. Zoals alle tenues van Nike zijn de nieuwe tenues van Dundee uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Het nieuwe Dundee United shirt is alleen te koop via de clubshop! Ben je niet in de gelegenheid zelf te kopen? Stuur ons dan gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen. Check andere voetbalshirts voor 2017-2018 in deze SHOP!

Heb je een mening over het nieuwe shirt van Dundee? Deel het hieronder!