Dit zijn de Manchester United trainingsshirts 2023

De nieuwe Manchester United trainingscollectie voor 2023 is bekend en deze bevat ook weer een tweetal nieuwe trainingstenues. Het reguliere trainingsshirt wordt door het team van manager Erik ten Hag gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden tijdens de tweede seizoenshelft van het seizoen 2022-2023 en het warming-up shirt wordt alleen gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden vanaf nu tot eind mei 2023. Dit betreft direct de laatste trainingscollectie van dit seizoen. Medio mei/juni lanceren de club en kledingsponsor adidas de collectie voor 2024.

Roze Manchester United trainingsshirt 2023

Het Manchester United trainingsshirt 2023 heeft dezelfde kleur als het nieuwe Manchester United trainingspak. Het trainingsshirt is namelijk lichtroze (door adidas ''Icey Pink'' genoemd). Daarnaast bevat het trainingstenue zowel zwarte als blauwe accenten. De schouders bevatten een zwart vlak met daarin blauwe adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van het adidas performance logo op de rechterborst. De drie diagonale blokken van het Duitse sportmerk zijn lichtblauw en het woordmerk is zwart. Het logo van Manchester United op de linkerborst van het trainingstenue betreft een monochroom logo. Dit betekent dat het logo niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar in stijl is van de kleuren van het trainingstenue, in dit geval zwart/roze. Op het midden van het trainingstenue staat het logo van TEZOS. Dit is een ander logo dan op de Manchester United voetbalshirts. Op de tenues staat namelijk het logo van Teamviewer. De zijkanten van het trainingstenue bevatten een diagonaal zwart vlak. In dit vlak is een all-over print verwerkt, geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Dit gedeelte bevat ook een diagonale lichtblauwe lijn. Het trainingstenue is bovendien uitgerust met een V-hals. Het Manchester United trainingstenue wordt compleet gemaakt door een zwart trainingsbroekje met blauwe adidas strepen. Op het trainingsbroekje staan ook de logo's van de club en adidas.

Manchester United warming-up shirt 2023

Het Manchester United warming-up shirt 2023 is zwart/donkergrijs met een design van kleine verticale lijnen in het roze en lichtblauw. Dit trainingsshirt bevat een ronde hals en heeft geen adidas strepen op de schouders en mouwen. De sponsorlogo's en het clublogo staan op dezelfde plek als op het trainingsshirt. Het warming-up shirt is zowel beschikbaar met korte mouwen als met lange mouwen en kan gecombineerd worden met hetzelfde trainingsbroekje als dat van het trainingstenue. Zowel het trainingsshirt als het inloopshirt bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof verwerkt en zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van de trainingskleding getransporteerd worden. Bovendien heeft het een ventilerend effect.

Deze trainingskleding draagt Manchester United tot en met het einde van het seizoen. Ook volgend seizoen is adidas weer verantwoordelijk voor de tenues en trainingskleding van ''The Mancunians''.

Manchester United trainingsshirts bestellen

Het roze Manchester United trainingsshirt en het warming-up shirt kun je vanaf nu voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) bestellen. Voor volwassenen is het trainingsshirt € 55,- en voor kinderen € 50,-. Het warming-up shirt is voor kinderen € 60,- en voor volwassenen € 70,-. Check in deze winkels ook andere Manchester United trainingskleding.

Bestel deze Manchester United trainingskleding in de officiële adidas SHOP

of deze fanshop

of deze winkel! 

Manchester United trainingsshirt 2023

Manchester United warming-up shirt 2023