Dinamo Boekarest voetbalshirts 2020-2021

De Roemeense voetbalclub Dinamo Boekarest heeft afgelopen weekend in samenwerking met kledingsponsor Macron de nieuwe Dinamo Boekarest voetbalshirts 2020-2021 gepresenteerd. In deze tenues speelt Boekarest de wedstrijden in de Roemense Liga 1 en in de beker gedurende dit seizoen. Macron is sinds 2017 de kledingsponsor van de Roemeense voetbalclub en ook dit seizoen is het Italiaanse sportmerk verantwoordelijk voor de aankleding van ‘’Câinii Roșii ‘’

Dinamo Boekarest thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Dinamo Boekarest thuisshirt is overwegend rood en bevat een speciale print van geometrische vormen over het brede rode vlak over de body van het tenue. Hierin is een design van ruiten verwerkt in twee tinten rood. Deze print wordt op het midden onderbroken door het logo van sponsor Unibet. Naast dit vlak bevat het tenue een verticale witte band en de mouwen zijn rood met een witte band aan de onderkant. De achterkant van het Dinamo Boekarest thuistenue heeft dezelfde print als de body en verder is het voetbalshirt uitgerust met een toelopende v-hals in het rood/wit. De rechterborst bevat het clublogo en de linkerborst en de mouwen het Hero logo van kledingsponsor Macron. In de nek van het tenue is naast het clublogo en het oprichtingsjaar (1948) een speciale leus verwerkt: “HAI SĂ LE ARĂTĂM ĂSTORA CE ÎNSEAMNĂ DINAMO!" (Laat ze weten wat Dinamo betekent). De achterkant van de hals bevat de initialen van de club: FCD in ADN. Daarbij prijkt ook de Roemeense vlag. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten een brede band met daarin het patroon van driehoeken. De zijkanten van het broekje zijn daarnaast voorzien van een witte band. De kousen van het thuistenue zijn rood met aan de bovenkant een witte band. Alle Macron tenues zijn dit jaar weer uitgerust met de mPerformance technologie, voor de optimale ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Dinamo Boekarest voetbalshirts 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Aleix Garcia, Rivaldinho, Valle, Anton, Nemec, Gueye en nog meer spelers. De nieuwe Dinamo Boekarest voetbalshirts 2020-2021 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Roemeense club. Ben je op zoek naar andere merchandising van de club. Check het dan in deze fanshop! 

Dinamo Boekarest thuisshirt 2020-2021