Dinamo Boekarest voetbalshirts 2019-2020

De nieuwe voetbalshirts van de Roemeense club Dinamo Boekarest zijn deze week officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Macron. In deze tenues spelen ‘’de rode honden’’ de wedstrijden in de Roemeense Liga I en beker gedurende 2019-2020. FC Dinamo 1948 Bucuresti eindigde afgelopen seizoen op een negende plek. Het Italiaanse sportmerk Macron is sinds 2017 kledingsponsor van de Roemenen.

Dinamo Boekarest thuisshirt 2019-2020

Het Dinamo Boekarest thuisshirt voor 2019-2020 heeft een klassiek design. Het tenue is overwegend rood met een design van glimmende, dunne, rode banen over het shirt. Verder is het tenue uitgerust met zwarte en witte details. Naast de polo kraag bevindt zich aan weerszijden een zwarte lijn en ook een deel van de bies aan de onderkant van de mouwen is zwart. Deze bies is overwegend wit en hetzelfde geldt voor een band aan de zijkanten van het tenue. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Macron en de linkerborst bevat het logo van de club, inclusief een gouden kampioenstter. Deze ster verwijst naar de 18 kampioenschappen van de club. In de kraag op de achterkant van het tenue staat de naam van de club (FC DINAMO) met daaronder de Roemeense vlag. De binnenkant van de hals is uitgerust met de tekst: ''HAI SĂ LE ARĂTĂM ĂSTORA CE ÎNSEAMNĂ DINAMO!'' Dit betekent: ''We laten hen zien wat Dinamo betekent.'' Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en overwegend rode kousen.

Dinamo Boekarest uitshirt 2019-2020

Het Dinamo Boekarest uitshirt is overwegend wit met rode details. De polokraag is rood en ook de band aan de zijkanten van het tenue, de band aan de onderkant van het shirt en de bies aan de onderkant van de mouwen zijn rood. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met rode accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Dinamo Boekarest tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Nemec, Hanca, Nistor, Mahlangu en andere sterren.

De nieuwe Dinamo Boekarest tenue kun je vooralsnog alleen in de clubshop van de Roemeense club bestellen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts? Check het in deze winkel! 

Dinamo Boekarest uitshirt 2019-2020