23 januari 2020

De zwarte Paris Saint Germain hoodie van Jordan Brand

De nieuwe Paris Saint Germain X Jordan Brand collectie bevat niet alleen maar functionele kleding. De nieuwe collectie bevat ook een aantal modieuze items. Dat kunnen we niet opvallend noemen, Parijs is natuurlijk dé stad van de mode. Daarnaast vormt de stad het toneel voor de NBA wedstrijd tussen de Milwauke Bucks en de Charlotte Hornets. Deze wedstrijd vindt op 24 januari plaats in de AccorHotels Arena in Parijs. Alle items uit de Paris Saint Germain X Jordan collectie zijn dan ook geïnspireerd door de NBA en dan met name de kleuren van het NBA logo. Voor de nieuwe hoodie geldt dat deels ook.

De nieuwe Paris Saint Germain hoodie van Jordan Brand is namelijk zwart met op het midden een rood vlak met daarin de naam van de stad: PARIS. Hierbij fungeert de jumpman als de A van Parijs. Het logo van het basketbalmerk prijkt op de rechterborst. Nike is al sinds 1989 kledingsponsor van PSG, maar maakt sinds vorig seizoen op sommige Paris Saint Germain kleding plaats voor Jordan. Het door Michael Jordan opgerichte merk is dan ook geen onbekende voor Nike. Het is namelijk al sinds 1985 onderdeel van de Nike Group. De andere borst van de nieuwe Paris Saint Germain hoodie bevat een monochroom Paris logo, wat betekent dat deze geheel in stijl van de kleuren van de trui is, zwart dus. Dit is ook de kleur van het vierde voetbalshirt van Paris Saint Germain. Verder bevat de trui een capuchon en zijn de zijkanten uitgerust met twee zakken. De Paris Saint Germain X Jordan Brand hoodie bestaat deels uit katoen en deels uit polyester. Dit zorgt ervoor dat je lekker warm blijft in de trui en zorgt ook voor het zachte gevoel.

Check hieronder nog een afbeelding van de nieuwe Paris Saint Germain hoodie van Jordan Brand, die zowel voor heren als voor vrouwen beschikbaar is. Check ook het nieuwe Paris Saint Germain Jordan Brand trainingspak.

De nieuwe Paris Saint Germain hoodie kun je vanaf nu bestellen voor heren en dames. Deze is namelijk beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 74,95. Directe levering!

Bestel de PSG hoodie direct in de officiële NIKE SHOP

of deze winkel! 

Paris Saint Germain hoodie Jordan Brand