Coventry City voetbalshirts 2023-2024

Coventry City en kledingsponsor Hummel hebben inmiddels ook de nieuwe Coventry City voetbalshirts 2023-2024 officieel gepresenteerd. In deze voetbalshirt spelen ‘’The Sky Blues’’ de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Vorig jaar eindigde de club van trainer Mark Robins op de vijfde plek in de Championship. Ook dit jaar is Hummel weer de producent van de Coventry City voetbalshirts. Deze functie heeft het Deense sportmerk sinds 2019. King Of Shaves is vanaf dit jaar de hoofdsponsor.

Coventry City thuisshirt 2023-2024

Het Coventry City thuisshirt 2023-2024 bevat een design van verticale lichtblauwe en witte banen, welke geflankeerd worden door dunnere donkerblauwe lijnen. Het meest opvallende aan het voetbalshirt is de all-over print van geometrische vormen, geïnspireerd door verschillende elementen uit het clublogo. Zo zien we in het patroon een olifant, die zowel onderdeel is van het clublogo als het stadswapen. Een ander onderdeel is de phoenix vogel, die symbool staat voor de wedergeboorte van de Engelse plaats na de Tweede Wereldoorlog. Het patroon bevat bovendien een adelaar, die symbool staat voor de geschiedenis van de stad en fungeerde als het embleem van Leofic, de graaf van Mercia en echtgenoot van Lady Godiva. De binnenkant van de hals voetbalshirt bevat een print van verschillende gebeurtenissen in de historie van de club met de tekst: ‘’140 Years’’, verwijzend naar het jubileum van de club dit jaar. In de nek op de achterkant va het tenue prijkt het stadswapen. Het logo van Hummel staat op de rechterborst, het clublogo op de linkerborst en op het midden van het voetbalshirt staat hoofdsponsor King of Shaves. De chevrons van Hummel staan dit jaar op de schouders. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje en lichtblauwe sokken.

Coventry City uitshirt 2023-2024

Het Coventry City uitshirt 2023-2024 is geïnspireerd door het uitshirt van het seizoen 1996-1997. Dit voetbalshirt bevat patroon van diagonale ruiten in het navy blauw en rood. De chevrons van Hummel op de schouders zijn wit en de mouwen zijn volledig donkerblauw, alsook de ronde hals. Alle sponsorlogo’s staan in het wit op dit voetbalshirt en het shirt heeft dezelfde details als het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe sokken met contrasterende accenten.

Coventry City voetbalshirt bestellen

De Hummel De Coventry City voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de ondestaande winkels voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. De tenues hebben een prijs van € 79,95 en kun je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel de nieuwe Coventry City tenues in deze SHOP!

Coventry City voetbalshirts 2023-2024
Coventry City voetbalshirts 2023-2024
Coventry City voetbalshirts 2023-2024
Coventry City voetbalshirts 2023-2024