Coventry City voetbalshirts 2020-2021

Nieuwe voetbalshirts voor Coventry City! Het Deense sportmerk Hummel heeft de nieuwe voetbalshirts van Coventry City officieel gelanceerd. In deze tenues speelt de Engelse club haar wedstrijden in de Championship, FA Cup en League Cup gedurende het seizoen 2020-2021. Coventry City is afgelopen seizoen gepromoveerd naar de Championship, het tweede niveau in Engeland. 

Coventry City thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe thuisshirt van Coventry City voor dit seizoen seizoen is geïnspireerd door het tenue dat werd gedragen in het de jaren 1992, 1993 en 1994. Dit waren de eerste twee jaar dat de Engelse club in de Premier League, het hoogste niveau van Engeland, speelde. Het nieuwe thuisshirt van Coventry City wordt gekenmerkt door de lichtblauwe kleur. Echter het meest in het oog springende detail van het shirt is het gave patroon aan de onderkant van het shirt. Verschillende tinten blauw zorgen voor een schitterend patroon op de onderste helft van het shirt. De biezen aan de onderkant van de mouwen zijn donkerblauw van kleur, dit geldt ook voor de omlijning van de ronde kraag. In de achterkant van de kraag staat geschreven ‘’Sky Blue Army.’’ De bekende chevrons van Hummel komen terug op de schouders van het shirt. Het logo van kledingsponsor Hummel staat op de rechterborst. Op de linkerborst staat het schitterende clubwapen van Coventry City staat op de linkerborst. De hoofdsponsor van Coventry City is Boyle Sports. Het gokbedrijf is van meerdere clubs uit de Championship hoofdsponsor en staat ook op het midden van het Coventry City voetbalshirt. Het nieuwe thuistenue van Coventry City wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en blauwe kousen. Hierop komen ook de chevrons van Hummel terug.

Coventry City uit shirt en tenue 2020-2021

Waar het nieuwe thuisshirt van Coventry City een mooi en opvallend ontwerp heeft. Wordt het uitshirt van Coventry City gekenmerkt door een klassiek half-half ontwerp. De rechterkant van het shirt is rood en de linkerkant van het shirt is zwart van kleur. De mouwen van het tenue hebben juist de tegenovergestelde kleur. De biezen aan de onderkant van de mouwen zijn wit. De bekende chevrons komen terug op de schouders van het shirt en zijn rood en zwart van kleur. Op de rechterborst staat de sponsoruiting van kledingsponsor Hummel. Deze is wit van kleur. Op de linkerborst is het clubwapen van Coventry City geplaatst. Deze is in monochrome kleur geplaatst. De naam van de hoofdsponsor van de club, Boyle Sports, staat op het midden van het shirt. Het nieuwe uittenue van Coventry City wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen. Hierop zijn ook uitingen van club en sponsor terug te vinden en ook de chevrons van Hummel komen terug op zowel de broek als de kousen.

Coventry City voetbalshirt bestellen

De nieuwe Coventry City voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Deze tenues zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en hebben een prijs van € 49,95. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de Coventry City voetbalshirts direct in deze winkel! 

Coventry City thuisshirt 20202-2021

Coventry City uitshirt 2020-2021