24 januari 2017

COPA Football - FC Barcelona aanvoerder t-shirt

Het sportfashion merk heeft naast de klassieke retro voetbalshirts van Barcelona ook een nieuw Disigned By... t-shirt in het assortiment opgenomen. Het t-shirt is een shirt uit de bekende Aanvoerders-reeks, een t-shirt gebaseerd op een retro shirt en om de arm een aanvoerdersband. In het Spaans Capitán en in het Catalaans Capità genoemd.

COPA heeft al meerdere Aanvoerder t-shirts in het assortiment van clubteams als Inter Milan, AS Roma, AC Milan, Boca Juniors en Celtic. Ook van landenteams als Holland, Argentinië, België, Duitsland, Frankrijk en Brazilië is een aanvoerders shirt gemaakt.

FC Barcelona heeft enkele legendarische en befaamde aanvoerders gehad in de historie van de Catalaanse club. Cesar Rodirguez was aanvoerder van FC Barcelona in 1945 en mede verantwoordelijk voor de eerste Spaanse titel. Antoni Ramallets was aanvoerder en goalkeeper en speelde in totaal 538 wedstrijden voor de club. Juan Manuel Asensi was aanvoerder van het team welke in 1974 kampioen van Spanje werd. Keeper Zubizarreta was aanvoerder van het Dream Team uit 1992 met onder andere Koeman, Guardiola, Laudrup en Stoichkov in de selectie. De laatste jaren waren onder andere Carles Puyol, Xavi, Iniesta en Messi aanvoerder van de Blaugrana. Het is een eer om de aanvoerdersband te dragen met de Catalaanse kleuren geel en rood.

FC Barcelona aanvoerder t-shirt

Het FC Barcelona aanvoerder t-shirt van COPA is verticaal gestreept in de bekende rode en blauwe kleuren (blaugrana). De linkermouw is voorzien van de aanvoerdersband welke rood met geel gestreept is. Een mooi detail om de liefde voor de stad en de provincie te onderstrepen. Op de linkerborst is de badge van F.C. Barcelona aangebracht. Verder bevat dit COPA t-shirt een ronde hals.

FC Barcelona aanvoerder t-shirt kopen

Het COPA Footbal shirt van Barcelona met aanvoerdersband is te koop via Sportus.nl voor een bedrag van € 39,95. Klik hier of op de foto's hieronder om het Barcelona t-shirt via Sportus te kopen. Naast dit aanvoerdersshirt van Barcelona zijn ook andere aanvoerders t-shirts te koop van COPA. Klik hier om deze te bekijken. De COPA Disigned By... t-shirts zijn gemaakt van 100% katoen.

Check hieronder de foto's van het unieke t-shirt van Barcelona welke door het merk COPA is geproduceerd. Dit shirt is te koop voor € 39,95 in de sportfashion shop van Sportus.nl.

Koop het Barcelona aanvoerder t-shirt hier... en geef hieronder je mening!

6719_barcelona _aanvoerder -t -shirt

6719_barcelona _aanvoerder _shirt