Club Atlético Belgrano voetbalshirts 2022-2023

De Argentijnse voetbalclub Club Atlético Belgrano (Córdoba) heeft in samenwerking met kledingsponsor Errea de nieuwe voetbalshirts voor 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues spelen ''Los piratas'' de Argentijnse Primera Division en bekerwedstrijden in 2022 en een deel van 2023. CA Belgrano speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Mario Alberto Kempes. Errea is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van CA Belgrano. Het Italiaanse sportmerk volgt daarmee Givova op.

CA Belgrano thuisshirt 2022-2023

Het CA Belgrano thuisshirt 2022-2023 is lichtblauw en bevat een all-over print. Deze print bevat onder andere verschillende bezienswaardigheden van Córdoba. Het thuisshirt is verder uitgerust met een zwarte V-hals en aan de onderkant vand e mouwen bevindt zich een zwarte band. Het logo van Errea staat op de rechterborst en de linkerborst bevat de badge van de club. Tersuvae en Alcance staan als sponsors op het midden van het thuistenue. Dit tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en lichtblauwe kousen met zwarte details.

CA Belgrano uitshirt 2022-2023

Het Club Atlético Belgrano uitshirt 2022-2023 is zwart en heeft hetzelfde template. Dit voetbalshirt is zwart met de all-over print van de stad. Het meest opvallende aan het uittenue is de badge op de linkerborst. Dit betreft niet het clublogo maar een badge van een doodskop met gekruiste botten. Dit is een verwijzing naar de bijnaam van de Argentijnse club: El Pirata. De logo's van de sponsoren op dit voetbalshirt zijn grijs. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is grijs. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met grijze accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de CA Belgrano voetbalshirts 2022-2023, welke gedragen worden door spelers als Vegetti, Tapia, Rojas, Bordagaray, Zapelli, Ramírez en nog meer spelers. Deze nieuwe voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële fanshop van de Argentijnse club. Ben je op zoek naar andere Atlético Belgrano voetbalshirts? Check het dan in deze Atlético Belgrano fanshop! 

CA Belgrano thuisshirt 2022-2023

CA Belgrano uitshirt 2022-2023