5 januari 2021

Atlético Belgrano voetbalshirts 2021

De Argentijnse voetbalclub Club Atlético Belgrano heeft in samenwerking met kledingsponsor Givova de nieuwe Club Atlético Belgrano voetbalshirts 2021 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt de club de wedstrijden op het tweede niveau van Argentinië en in de beker gedurende dit jaar. Het Italiaanse sportmerk Givova is vanaf dit jaar de kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Mario Alberto Kempes. Het merk heeft het stokje overgenomen van Kappa, dat sinds 2018 kledingsponsor was van ''Los Piratas.''

Atlético Belgrano thuisshirt 2021

Het Club Atlético Belgrano thuisshirt 2021 heeft een vrij simpel design. Het voetbalshirt is geheel lichtblauw en bevat een ronde hals met daaronder een witte band. Deze witte band komt ook weer terug aan de onderzijde van de mouwen. De linkerborst bevat de badge van de club en de andere borst bevat het logo van het Italiaanse sportmerk. Op het midden van het voetbalshirt staan de sponsoren Tersuave en Bancor en op de mouwen prijkt het logo van sponsor Urquiza. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt een wit vlak met daarin een retro logo van de club. Daaronder staat het logo van subsponsor DIRECTV. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en lichtblauwe kousen.

Atlético Belgrano uitshirt 2021

Het Club Atlético Belgrano uitshirt 2021 is geheel rood met witte sidepanels aan de zijkanten. Dit tenue bevat een rechte hals en een gevouwen kraag in het wit. De binnenvoering van het voetbalshirt is lichtblauw en deze kleur komt ook terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De logo's van alle sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor het detail op de achterzijde van het tenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en overwegend rode kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Club Atlético Belgrano voetbalshirts 2021, welke vanaf nu gedragen door spelers als Vegetti, Techera, Luján, Nunez en andere spelers.

Deze nieuwe voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële fanshop van de Argentijnse club. Ben je op zoek naar andere Atlético Belgrano voetbalshirts? Check het dan in deze Atlético Belgrano fanshop! 

Belgrano thuisshirt 2021

Belgrano uitshirt 2021

Belgrano voetbalshirts 2021

 

Gerelateerd nieuws