Charlotte FC voetbalshirts 2022-2023

Major League Soccer debutant Charlotte FC en kledingsponsor adidas hebben de nieuwe Charlotte FC voetbalshirts 2022-2023 officieel gelanceerd. Dit tenue wordt door de club uit North Carolina gedragen tijdens de Major League Soccer wedstrijden in 2022-2023. Charlotte FC speelt haar thuiswedstrijden in het Bank of America Stadium. In 2019 werd bekend dat Charlotte FC een licentie kreeg om vanaf dit seizoen toe te treden tot de Major League Soccer. Adidas is van alle clubs in de Amerikaanse competitie de kledingsponsor en is dus ook verantwoordelijk voor het design en de productie van de Charlotte FC voetbalshirts.

Charlotte FC thuisshirt 2022-2023

Zoals ieder Major League Soccer voetbalshirt heeft ook Charlotte FC thuistenue een speciale naam. Dit voetbalshirt is omgedoopt tot het ''Charlotte Kit.'' Het Charlotte thuisshirt heeft dezelfde kleur als de American Football shirts van de Carolina Panthers. Deze kleur komt niet zo maar uit de lucht vallen. Eigenaar David Tepper is namelijk ook aandeelhouder van de American Football club. De body van het Charlotte FC thuisshirt 2022-2023 is lichtblauw en de mouwen zijn wit. De mouwen bevatten aan de onderkant een band met daarin twee zwarte strepen met daartussen een lichtblauwe baan. Dit design komt ook weer terug in de overlappende V-hals. Deze bevat twee zwarte lijnen met daartussen twee witte banen en in het midden een lichtblauwe band. De adidas strepen op de schouders zijn zwart en hetzelfde geldt voor het adidas logo. Op de linkerborst van het tenue prijkt de badge van Charlotte Footballclub. Dit betreft een ronde badge met zwarte omranding met daarin de naam van de club. In het midden van het logo prijkt een witte kroon, welke refereert aan de bijnaam van de stad ''Queen City.'' De tint lichtblauw/mint van het Charlotte FC logo is overigens ook een verwijzing naar de stad muntenindustrie in de stad. Charlotte was in de jaren 1800 één van de eerste steden in de Verenigde Staten die zich bezighield met de bewerking en productie van gouden munten.

Hoofdsponsor Ally prijkt op het midden van het Charlotte FC thuisshirt 2022-2023 en de rechtermouw bevat het logo van subpsonsor Centene Corporation. Het voetbalshirt bevat daarnaast nog een aantal details. De linkermouw bevat de officiële Major League Soccer badge. Deze badge is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt zwart/wit/lichtblauw. In de nek op de achterzijde van het tenue staan de initialen van de club: CLTFC. De onderkant van het tenue bevat in het zilver een graphic van de staat North Carolina.

Charlotte FC uitshirt 2022-2023

Het Charlotte FC uitshirt 2022-2023 heeft de titel: ''The Newly Minted Community Kit''. Ook dit tenue is een eerbetoon aan de muntindustrie van de stad. Het Charlotte FC uitshirt is zwart en bevat mint gekleurde accenten op verschillende plekken. De ronde hals bevat een speciale all-over print van golven in het mint groen en dit patroon komt ook weer terug op de onderkant van de mouwen. Ook de adidas strepen op de schouders en de logo's van adidas en de club op de borst bevatten mintgroene accenten. Bovendien is het logo van shirtsponsor ALLY op het midden van het tenue mintgroen. Ook dit voetbalshirt is uitgerust met verschillende details. De onderkant van het voetbalshirt bevat een label met daarin de tekst: ''MINT CITY'' en de linkermouw bevat de officiële Major League Soccer badge in de kleuren van het voetbalshirt: zwart/mint. Subsponsor Sentene Corporation staat in het wit op de rechtermouw en de binnenkant van de hals bevat de tekst: ''Inaugural Season.'' Het Charlotte FC uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten mint groene adidas strepen. De kousen zijn ook zwart met aan de bovenkant een mintgroene band met daarin zwarte adidas strepen.

Ook deze tenues zijn door adidas uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Charlotte FC thuisshirt 2022-2023. Medio februari lanceren beide partijen ook het uitshirt.

Charlotte FC voetbalshirt bestellen

Het adidas Charlotte FC thuisshirt 2022-2023 kun je alleen nog maar bestellen in de officiële clubshop van de MLS club. Het replica voetbalshirt is € 89,95 en de authentic versie € 139,95. Binnenkort check je alle nieuwe Major League Soccer voetbalshirts 2022 in onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel alle MLS voetbalshirts in de adidas SHOP

of deze Major League Soccer fanshop!

 

Charlotte FC thuisshirt 2022-2023

Charlotte FC uitshirt 2022-2023

 Detail Charlotte FC uitshirt 2022-2023

Charlotte FC uitshirt 2022-2023