Charlotte FC uitshirt 2023-2024

Charlotte FC en kledingsponsor adidas hebben vandaag het nieuwe Charlotte FC uitshirt 2023-2024 officieel gepresenteerd met het motto: ''We're here to redefine Royalty''. In dit ''Crown Jewel'' speelt Charlotte FC de Major League Soccer en beker uitwedstrijden tijdens 2023 en 2024. Dit voetbalshirt wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. Tijdens de thuiswedstrijden in 2023 draagt de club het Charlotte FC thuisshirt 2022-2023. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle Major League Soccer clubs.

Charlotte FC voetbalshirt 2023-2024 | Crown Jewel

Zoals alle Major League Soccer voetbalshirts heeft het Charlotte uitshirt 2023-2024 een thema. Dit voetbalshirt is omgedoopt tot kroonjuweel (Crown Jewel). Het voetbalshirt is donkerpaars en bevat een all-over print van kroontjes, geïnspireerd door de kroon uit het clublogo. Het tenue is verder uitgerust met roze en lichtblauwe accenten. De ronde hals is lichtblauw met een subtiele roze lijn en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. De adidas strepen op de schouders zijn ook roze. Alle logo's op het voetbalshirt zijn lichtblauw. De rechterborst is uitgerust met het nieuwe adidas performance logo. Dit betreft het 3BAR logo. Dit logo bestaat alleen nog maar uit drie diagonale blokken en wordt door adidas vanaf dit seizoen op alle voetbalshirts gebruikt. De andere borst bevat het clublogo. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: paars/lichtblauw. Hoofdsponsor ALLY versiert het midden van het Charlotte FC uitshirt 2023-2024. De zijkanten van het tenue bevatten een roze band, welke doorloopt over de onderkant van de achterzijde van het voetbalshirt. Het tenue heeft ook nog een aantal details. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt een blauw kroontje en de mouwen zijn uitgerust met de officiële Major League Soccer badges. Deze badges hebben dezelfde kleurencombinatie als het voetbalshirt. De linkermouw is bovendien uitgerust met het logo van AppleTV. Dit logo staat op alle Major League Soccer voetbalshirts. Het Charlotte FC uittenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje met lichtblauwe logo's en op de zijkanten roze adidas strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Zoals alle adidas tenues zijn de Charlotte FC voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Charlotte FC voetbalshirt bestellen

Het adidas Charlotte FC uitshirt 2023-2024 kun je alleen nog maar bestellen in de officiële clubshop van de MLS club. Het replica voetbalshirt is € 89,95 en de authentic versie € 139,95. Ben je op zoek naar andere Major League Soccer voetbalshirts? Check het dan in de onderstaande winkels! 

Bestel alle MLS voetbalshirts in deze SHOP! 

of deze Major League Soccer fanshop!

Charlotte FC uitshirt 2023-2024

Charlotte FC uitshirt 2023-2024

Charlotte FC uitshirt 2023-2024

Charlotte FC uitshirt 2023-2024

Charlotte FC uitshirt 2023-2024