Charleroi voetbalshirts 2019-2020

De Belgische club Royal Charleroi en Kappa hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd afgelopen weekend. In deze tenue speelt de club de wedstrijden in de Belgische Jupiler Pro League en beker gedurende 2019-20. Charleroi eindigde afgelopen seizoen op een negende plek en speelt daarom dit seizoen weer op het hoogste niveau in België. Ook dit seizoen is het Italiaanse sportmerk Kappa weer kledingsponsor van de club. Deze functie heeft het merk sinds de zomer van 2018.

Charleroi thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Charleroi thuisshirt voor 2019-2020 heeft dit jaar brede zwarte en witte banen. Het midden van het voetbalshirt bevat een brede witte band met aan weerszijden een verticale zwarte band. De zwarte banen worden dit jaar geflankeerd door dunnere zwarte banen. De mouwen zijn ook wit/zwart en in de zwarte band is een witte taping verwerkt met daarin het logo van sponsor GOBERT. Het thuistenue bevat verder een gouden V-hals en deze kleur komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Op de borst prijken de logo's van Kappa en de club. Sponsor Proximus versiert het midden van het thuistenue. De achterkant van de nek bevat de initialen van de club (RCSC) en op de achterkant van het tenue staan ook de logo's van sponsoren Lotto en QNT. De zijkanten van het tenue zijn bovendien uitgerust met een brede strip, waarin het logo van Kappa is verwerkt. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen.

Charleroi uitshirt 2019-2020

Het Charleroi uitshirt voor 2019-2020 heeft een nog opvallender design. Dit voetbalshirt is lichtblauw met een all-over print van geometrische vormen in het oranje en lichtblauw over de body van het tenue. De mouwen zijn ook lichtblauw met aan de onderkant een oranje bies. De V-hals is ook oranje en aan de achterkant bevindt zich een zwarte band. De logo's van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje en lichtblauwe kousen met oranje details. Check hieronder nog meer foto's van de nieuwe voetbalshirts, die vanaf nu worden gedragen door spelers Gholizadeh, Perbet, Bruno, Osimhen, Niane, Diarra en nog meer spelers.

De nieuwe Charleroi voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële shop van de club. Wil je andere tenues voor 2019-2020 kopen? Check het in deze winkel! 

Charleroi uitshirt 2019-2020