Charleroi voetbalshirts 2020-2021

Charleroi en kledingsponsor Kappa hebben vandaag de nieuwe Charleroi voetbalshirts 2020-2021 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club de Jupiler Pro, beker- en Europa League wedstrijden in het seizoen 2020-21. Ook dit seizoen is Kappa weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de teneus van de Belgische voetbalclub. Het Italiaanse sportmerk is sinds 2018 kledingsponsor van Royal Charleroi Sporting Club.

Charleroi thuisshirt 2020-2021

Het Charleroi thuisshirt 2020-2021 is geheel in stijl van de bekende clubkleuren van ‘’de Zebra’s.’’Het tenue is overwegend wit met over het midden een verticale zwarte baan. Daarnaast bevindt zich een design van dunne zwarte en witte strepen. Dit design komt ook weer terug aan de zijkanten van het thuisshirt van Charleroi. De mouwen van het thuistenue zijn wit met aan de onderkant een brede zwarte band. Verder is het tenue ook uitgerust met gele accenten. De ronde hals me opening bevat een gele lijn en ook het Kappa omni logo aan de zijkanten van het thuistenue is geel. Het logo van het Italiaanse sportmerk prijkt ook weer op de rechterborst. De linkerborst bevat het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Stade du Pays de Charleroi. Op het midden van het voetbalshirt prijkt sponsor Lotto en ter hoogte van de schouders het logo van Fujitsu. Het thuistenue van Charleroi wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwart/witte kousen.

Charleroi uitshirt 2020-2021

Het Charleroi uitshirt 2020-2021 is dit jaar bijna geheel roze en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit tenue bevat een print van zebra strepen aan de onderkant in het zwart en dit is ook de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen. Het voetbalshirt bevat een ronde hals met knoopje en een dunne gele lijn en alle sponsoruitingen staan op dezelfde plek als op het thuistenue, inclusief het clublogo. Het voetbalbroekje van het Charleroi uittenue is zwart met roze details en de kousen zijn overwegend roze. Alle tenues van Kappa zijn dit seizoen weer uitgerust met de Kombat Pro System technologie. Deze technologie staat synoniem voor het elastische en ademende materiaal van de tenues. Het tenue is namelijk gemaakt van ultralichte stoffen en naden van nylon. Dit geeft het tenue nog meer elasticiteit, ademend vermogen en comfort. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met de Hydroway technologie, waardoor spelers nog beter kunnen ademen en vocht en warmte nog sneller naar de buitenkant van het voetbalshirt wordt getransporteerd.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Charleroi tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Gillet, Morioka, Nicholson, Gholizadeh, Delfi, Bruno en nog meer sterspelers. De nieuwe Charleroi voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële shop van de club. Wil je andere tenues voor 2020-2021 kopen? Check het in deze winkel! 

Charleroi thuisshirt 2020-2021

Charleroi uitshirt 2020-2021