CA Banfield voetbalshirts 2024

De Argentijnse voetbalclub en kledingsponsor Athix hebben de nieuwe Club Atlético Banfield voetbalshirts 2024 gepresenteerd. In dit tenue speelt CA Banfield de Argentijnse Primera Division en bekerwedstrijden dit jaar. Vorig seizoen eindigde de club op de 21ste plek in de nationale competitie. Ook dit jaar is Athix de producent van de tenues. Deze functie heeft het sportmerk sinds 2022.

CA Banfield thuisshirt 2024

Het CA Banfield thuisshirt is groen en bevat drie verticale witte banen, die aan de onderkant een diagonale afloop hebben. In de witte banen is een design van zilveren ruiten verwerkt. Het thuisshirt is verder uitgerust met een brede groene v-hals. De linkerborst bevat het clublogo en de rechterborst het logo van Athix. Alle andere sponsorlogo’s, die verspreid op het tenue staan, zijn goud. In de nek op de achterkant van het tenue staat het motto van de club: ‘’El Taladro del Sur’’. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte sokken.

CA Banfield uitshirt 2024

Het CA Banfield uitshirt 2024 bevat brede paarse en zwarte banen, geïnspireerd door het uitshirt van het seizoen 1997-1998. Dit voetbalshirt bevat een polokraag. Alle logo’s en details staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte sokken.

De CA Banfield voetbalshirts 2024 kun je alleen bestellen in de officiële clubshop. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie? Check het in de onderstaande fanshop!

CA Banfield voetbalshirts 2024
CA Banfield voetbalshirts 2024
CA Banfield voetbalshirts 2024