CA Banfield voetbalshirts 2022

De Argentijnse club Club Atlético Banfield heeft in samenwerking met kledingsponsor Athix de nieuwe Banfield voetbalshirts 2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt CA Banfield de Argentijnse Primera Division en bekerwedstrijden dit jaar. ''El Taladro'' eindigde vorig seizoen op een twintigste plek in de Argentijnse competitie. De club speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Florencio Sola in Banfield.

CA Banfield thuisshirt 2022

Het CA Banfield thuisshirt 2022 bevat ook dit jaar weer donkergroene en witte verticale banen en worden geflankeerd door twee dunnere gouden lijnen. De voetbalshirts bevat een col als kraag. Deze kraag en de mouwen zijn volledig groen. Op de rechterborst en de onderkant van de mouwen prijkt het logo van het Argentijnse sportmerk Athix en de linkerborst bevat het logo van de club. De twee sterren in het logo verwijzend naar het winnen van de Apertura in 2009 en de Copa de Honor Municipalidad de Buenos Aires in 1920. Ook deze badge bevat een gouden omranding. Sponsor Lomas de Zamora staat ook op beide mouwen in het groen. In de nek op de achterzijde van het CA Banfield thuisshirt zijn de initialen van de club in het goud verwerkt: CAB. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en groen/witte kousen.

CA Banfield uitshirt 2022

Het CA Banfield uitshirt 2022 is wit en bevat dunne, groene verticale pinstripes. Ook dit voetbalshirt is uitgerust met een groene, ronde hals. De logo's van de club en de sponsors staan op dezelfde plek als op het thuistenue en in de nek van het voetbalshirt zijn groene en witte banen verwerkt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en groene kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de CA Banfield voetbalshirts 2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Cvitanich, Cuero, Manuel Cruz, Pablo Alvárez, Alexis Romero, Urzi en nog meer spelers.

De CA Banfield voetbalshirts 2022 kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de Argentijnse voetbalclub. Ben je op zoek naar goedkope t-shirts en hoodies van de club? Check het in deze fanshop!

CA Banfield thuisshirt 2022

CA Banfield uitshirt 2022