Het was al ruim vier maanden bekend. Vandaag ondertekenden FC Twente en Burrda dan eindelijk het contract. Het Zwitserse kledingmerk Burrda gaat de komende vijf jaar een kledingpartnership aan met FC Twente. Dit betekent dat vanaf het komende seizoen de eerste selectie, de Voetbalacademie en de vrouwenteams de kleding van het Zwitserse kledingmerk Burrda dragen.

In het nieuwe meerjarenplan ‘Working on a dream’ beschrijft FC Twente de doelstellingen voor de komende jaren. De  belangrijkste sportieve doelstelling is dat FC Twente structureel een plek wil veroveren in de top van het Nederlandse voetbal en in de subtop van Europa. Het Zwitserse kledingmerk Burrda wil via dit partnership FC Twente de komende jaren ondersteunen deze doelstelling te bereiken, onder andere door innovatieve en vernieuwende concepten in te zetten.

 

 

Burrda heeft gekozen om deze samenwerking in Nederland met FC Twente aan te gaan vanwege haar traditie, trots en geweldige trouwe achterban. In haar zoektocht naar een club in Nederland die de ideologie van het merk ‘Challenge Yourself’ op meerdere aspecten belichaamt, denkt Burrda in FC Twente de perfecte match te hebben gevonden. Door het leveren van functionele sportkleding met de hoogste kwaliteit en de nieuwste producttechnologieën aan zowel de eerste selectie, als aan de Voetbalacademie en de vrouwenteams wil het sportmerk de club helpen bij de verdere ontwikkeling op nationaal en Europees niveau, waarbij beide partijen overtuigd zijn van een succesvolle relatie en geloven dat ‘The history is in the Future!’

 

Dan alvast een voorproefje op de voetbalshirts van FC Twente voor het seizoen 2011/2012. Deze zal 1 juni gepresenteerd worden en zal volgens Burrda geheel in de huisstijl van FC Twente zijn en zal geen 'raar' desgin hebben, aldus ingewijden. Wij wachten af en zullen het shirt hier presenteren als er meer nieuws is. Klik en koop hier voor overige FC Twente merchandising.

 

Bron:

fctwente.nl