16 september 2021

Borussia Dortmund trainingsshirt Champions League 2021-2022

Borussia Dortmund en kledingsponsor Puma hebben de nieuwe Champions League trainingslijn van Borussia Dortmund gepresenteerd. Deze trainingslijn bevat naast het nieuwe Borussia Dortmund Champions League trainingspak ook een tweetal nieuwe trainingstenues. Het nieuwe trainingsshirt en warming-up shirt worden door ''die Schwarzgelben'' gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League en DFB Pokal wedstrijden. In de groepsfase van de Champions League neemt Dortmund het dit seizoen op tegen Ajax, Besiktas en Sporting Lissabon.

Borussia Dortmund warming-up shirt Champions League 2021-2022

Het Borussia Dortmund warming-up shirt voor de Champions League wedstrijden heeft dezelfde kleur als het nieuwe Borussia Dortmund Cup voetbalshirt. Het inloopshirt is fel geel met zwarte accenten. Het meest opvallende aan het warming-up shirt is dat het logo van de club niet op de voorkant van het shirt staat. In plaats hiervan is de naam van de club op de borst verwerkt: BVB 09. Onder de naam prijkt het Puma logo in het zwart. Een ander kenmerk van het warming-up shirt zijn de diagonale zwarte Puma formstripes op de mouwen. Het logo van Dortmund staat wel in de nek op de achterkant van het pré match top. Zowel het trainingstenue als het warming-up shirt kan gecombineerd worden met een zwart trainingsbroekje, waarop de logo's van de club en Puma in het fel geel staan.

Borussia Dortmund traininsshirt Champions League 2021-2022

Het Borussia Dortmund Champions League trainingsshirt 2021-2022 is ook fel geel en bevat over de body een patroon van verticale zigzag banen. De schouders en de zijkanten van het trainingstenue bevatten zwarte panels en zilveren Puma formstripes. Alle logo's staan op dit trainingsshirt op een andere plek dan op het warming-up shirt. Op de rechterborst staat het logo van Puma en de linkerborst bevat de naam van de club. Op de Champions League trainingsshirts staat het logo van Evonik. Het chemiebedrijf fungeert als shirtsponsor op alle items in de kleding die Borussia Dortmund draagt in (de voorbereiding op) de Champions League en DFB Pokal wedstrijden. In de nek op de achterzijde van het trainingsshirt is ook weer het clublogo verwerkt. Het trainingstenue bevat een ronde hals met subtiele opstaande kraag. Dit trainingsshirt is overigens ook in het zwart beschikbaar. Deze versie wordt vooral door de staf van Dortmund gedragen.

Alle Puma trainingskleding is dit seizoen uitgerust met de Puma DryCell technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Champions League trainingslijn van Dortmund.

Borussia Dortmund trainingskleding bestellen

De Borussia Dortmund Champions League trainingsshirts kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. Het warming-up shirt is € 54,95 voor volwassenen en € 49,95 voor kinderen. De trainingsshirts zijn € 49,95 voor volwassenen en € 44,95 voor kinderen. De trainingsbroekjes bestel je vanaf € 34,95. Check ook andere Dortmund trainingskleding in de onderstaande winkels!

Bestel de Dortmund trainingsshirts altijd in deze winkel! 

of deze fanshop! 

of in deze SHOP

Borussia Dortmund warming-up shirt Champions League 2021-2022

Borussia Dortmund Champions League trainingsshirt 2021-2022

Borussia Dortmund trainingsshirt Champions League 2021-2022