Borussia Dortmund trainingspak 2019-2020

Borussia Dortmund draagt dit seizoen ook weer een nieuw trainingspak. Dit nieuwe pak is afgelopen week door Puma en de Duitse club uitgebracht. Het pak wordt door Dortmund gedragen tijdens de voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende 2019-2020. Ieder jaar lanceren Dortmund en Puma twee verschillende trainingspakken. Het overwegend zwarte pak wordt met name gedragen door de spelers van BVB en het overwegend gele trainingspak wordt gedragen door de staf van de club. We bespreken het Borussia Dortmund trainingspak voor 2019-2020 aan de hand van de zwarte versie, omdat deze altijd net wat populairder is.

Zwarte Borussia Dortmund training sweater en trainingsbroek 2019-2020

Het Borussia Dortmund trainingspak voor 2019-2020 bestaat dit seizoen weer uit een trainingstrui en een strakke trainingsbroek. De training top is overwegend zwart met gele accenten. Over de bovenkant van de mouwen en schouders bevindt zich een patroon van zigzagstrepen in het zwart en geel. Deze print heeft wat weg van de print op het Champions League voetbalshirt van Dortmund. Op dit shirt staat de print symbool voor het dak van het stadion van de club, het Signal Iduna Stadium. Vanaf de ellebogen van de trainingstrui zijn de mouwen zwart met een gele Puma T7 taping. De training sweater van Borussia Dortmund is verder uitgerust met een hoge hals tot de borst en de logo's van de club en Puma staan in het geel op de borst. Het Duitse sportmerk is sinds 2012 kledingsponsor van de club van trainer Lucien Favre. Evonik staat op het midden van de trainingstrui. Verder is de top aan de onderkant van de mouwen uitgerust met duimgaten, waardoor het nog strakker om het lichaam valt.

De trainingsbroek van Borussia Dortmund is geheel zwart. Dit is dezelfde trainingsbroek als de spelers vorig seizoen al hadden. De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband en de zijkanten van de trainingsbroek bevatten twee zakken met een rits. Op de broek staan bovendien de logo's van de club en Puma. Deze trainingsbroek van Puma heeft de bekende toelopende fit. Dit betekent dat de broek strak om de kuiten en enkels valt. De onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je sneakers of voetbalschoenen aan en uit kunt trekken. Alle pakken van Dortmund zijn dit jaar weer uitgerust met de Dry Cell technologie van Puma, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe pak van Dortmund, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Reus, Hummels, Hazard, Götze, Brandt, Sancho, Kagawa, Philipp, Witsel en nog meer sterspelers. 

Borussia Dortmund trainingspak bestellen

Het Dortmund trainingspak kun je vanaf nu bestellen. De trainingstrui en trainingsbroek kunnen los gekocht worden. De top heeft voor volwassenen een prijs van € 64,95 en de trainingsbroek is € 54,95 voor volwassenen. Voor kinderen is de trui € 54,95 en de broek € 49,95. Check ook andere trainingskleding van Dortmund in de onderstaande shops. Directe levering!

Bestel het nieuwe Dortmund trainingspak in deze SHOP

of deze winkel! 

Borussia Dortmund trainingspak 2019-2020

Borussia Dortmund trainingspak 2019-2020