9 september 2022

Blauw Paris Saint Germain trainingspak 2022-2023

De spelers van Paris Saint Germain dragen in de voorbereiding op de wedstrijden in de Champions League het blauwe Paris Saint Germain trainingspak 2022-2023. Dit trainingspak werd vandaag, tegelijkertijd met het 3e voetbalshirt, officieel gepresenteerd door de Franse kampioen en kledingsponsor Nike. Dit trainingspak wordt door het team van trainer Christophe Galtier dus vooral gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in Europa, maar ook in de voorbereiding op een aantal Ligue 1 en Coupe de France wedstrijden. Het trainingspak bestaat weer uit een training sweater en trainingsbroek en heeft het standaard Nike Strike template.

Blauwe Paris Saint Germain training sweater 2022-2023

De Paris Saint Germain training sweater 2022-2023 is geheel blauw (door Nike ''Old Royal'' genoemd) en heeft dus alle kenmerken van het Nike Strike template. De training sweater bevat een hoge hals en net onder de hals bevindt zich een ronding. Dit is een nieuw kenmerk van het Strike template. De hals betreft een semi-hoge hals en bevat een rits tot de borst. Op de mouwen bevindt zich ook een print van geometrische vormen, die kenmerkend zijn voor het template. De mouwen van de Paris Saint Germain training sweater zijn ook dit jaar weer uitgerust met duimgaten. Wanneer je je duimen hierdoorheen doet, valt de training sweater nog meer gestroomlijnd. Het materiaal van de training sweater (91% polyester, 9% elastaan) zorgt er ook voor dat de training sweater zich perfect vormt naar het lichaam. De achterzijde van de training sweater is iets langer, voor de optimale bescherming. Op de borst staan de logo's van Nike en de club. De swoosh op de rechterborst is wit en het Paris Saint Germain logo is blauw/wit.

Paris Saint Germain trainingsbroek 2022-2023

De Paris Saint Germain Champions League trainingsbroek 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een blauwe trainingsbroek. De trainingsbroek bevat vooral ter hoogte van de kuiten een print van geometrische vormen. Dit betreft hetzelfde ruitenpatroon als op de mouwen van de training sweater. De logo's van Nike en de club hebben dezelfde kleur als op de training sweater. De Paris Saint Germain trainingsbroek heeft verder deze kenmerken:

  • De bovenkant van de Paris Saint Germain trainingsbroek is uitgerust met een FlyVent tailleband. Met deze band kun je zelf naar wens de pasvorm verstellen.

  • De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • De trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de trainingsbroek vooral getailleerd om de kuiten en enkels valt.

  • De onderkant van de Paris Saint Germain trainingsbroek bevat enkelritsen. Hierdoor kun je de broek nog makkelijker aan en uit doen over je sneakers of voetbalschoenen.

  • De trainingsbroek is gemaakt van hetzelfde materiaal als de training sweater en beide items zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

De spelers van Paris Saint Germain dragen de Dri Fit ADV versie van het trainingspak. Dit trainingspak heeft een iets andere structuur, omdat het extra ventilatiezones bevat en dus ook minder aan het lichaam plakt. Dit trainingspak is ook weer beschikbaar met een trainingsjack met een capuchon. Deze versie heeft verder hetzelfde design.

Paris Saint Germain trainingspak bestellen

Het blauwe Paris Saint Germain trainingspak 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is de training sweater € 64,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 54,95. De trainingsbroeken hebben ook deze prijzen. Check ook nog meer andere Paris Saint Germain trainingskleding in deze winkels.

Bestel je Paris Saint Germain trainingspak altijd in de officiële Nike SHOP! 

of deze SHOP!

of deze fanshop!

 Blauw Paris Saint Germain trainingspak 2022-2023

Blauw Paris Saint Germain trainingspak 2022-2023