25 november 2021

Bedrukking Paris Saint Germain voetbalshirts 2021-2022

De spelers van Paris Saint Germain dragen tijdens de Ligue 1, Coupe de France en Champions League wedstrijden verschillende bedrukkingen op het voetbalshirt. Daar hebben we wat vragen over gekregen, dus proberen we in dit artikel zo goed mogelijk uit te leggen welke bedrukking de spelers van Paris Saint Germain tijdens welke wedstrijd op het tenue dragen. We hebben het hier over de stijl van de bedrukking van de namen en nummers op de achterzijde van de Paris Saint Germain voetbalshirts in 2021-2022. In dit artikel bespreken we ook welke badges PSG op de mouwen draagt tijdens deze wedstrijden en natuurlijk ook waar je de bedrukkingen kunt bestellen.

Ligue 1 bedrukking

Tijdens alle wedstrijden in de Franse competitie/Ligue 1 is de stijl van de bedrukking op de achterkant van het tenue de officiële Ligue 1 bedrukking. Alle teams in de Franse competitie hebben namelijk afgesproken dat zij deze bedrukking gebruiken op de tenues. De rugnummers en namen van de spelers hebben allemaal hetzelfde lettertype. Het enige verschil is dat deze op ieder tenue een andere kleur hebben. De onderkant van de rugnummers bevatten het officiële Ligue 1 logo. De rugnummers worden gekenmerkt door de schaduwlijn en verder is het lettertype van de Ligue 1 bedrukking vrij eenvoudig. De bedrukking van het Paris Saint Germain thuisshirt en 3e shirt is wit en de bedrukking op het Paris Saint Germain uitshirt is zwart.

Champions League bedrukking

Tijdens de wedstrijden in de Champions League en de Coupe de France dragen de spelers van Paris Saint Germain een andere bedrukking op het tenue. De bedrukking voor het thuisshirt is dan ook nog eens anders dan die voor het uitshirt. De bedrukking voor het Paris Saint Germain thuisshirt is geïnspireerd door de stijl van het nummer die Michael Jordan op zijn Chicago Red Bulls tenue droeg in de jaren '90. Het tenue is dan ook geïnspireerd door de Chicago Red Bulls outfits uit de jaren '90. Dit betreft een meer retro achtige bedrukking met rode schaduwrand. De bedrukking is blokkeriger dan de de Ligue 1 bedrukking. Dit geldt zowel voor namen als de rugnummers van de spelers. Aan de onderkant van de rugnummers is het officiële Paris Saint Germain logo verwerkt. De Cup bedrukking voor het Paris Saint Germain uitshirt heeft weer een andere stijl. Het lettertype bevat veel bochten en zowel door het midden als aan de zijkanten van de rugnummers bevindt zich een roze lijn. De uiteinden van de rugnummers bevatten daarnaast rechthoekige hoeken. De onderkant van deze rugnummers bevatten een roze Paris Saint Germain logo.

Badges

Tijdens de Lige 1 wedstrijden dragen de spelers van Paris Saint Germain de officiële Ligue 1 badge op de rechtermouw en in de Champions League wedstrijden de officiële Starball badge met het UEFA Foundation badge. De UEFA Foundation badge staat pas sinds dit jaar ook op de Champions League tenues van alle aan het toernooi deelnemende landen. Deze badge heeft namelijk de respect badge vervangen. Beide badges staan tijdens de Champions League wedstrijden op de rechtermouw. Op de linkermouw van alle PSG tenues staat dit seizoen weer het logo van subsponsor QNB.

Rugnummers Paris Saint Germain 2021-2022

Dit zijn de rugnummers van de spelers in het seizoen 2021-2022. Deze rugnummers dragen de spelers op de achterkant van het voetbalshirt. De namen van de spelers staan altijd boven de rugnummers. 

1. Navas
2. Hakimi
3. Kimpembe
4. Ramos
5. Marquinhos
6. Verratti
7. Mbappé
8. Paredes
9. Icardi
10. Neymar
11. Di Maria
12. Rafinha
14. Bernat
15. Pereira
16. Sergio Rico
17. Dagba
18. Wijnaldum
20. Kurzawa
21. Herrera
22. Diallo
23. Draxler
24. Kehrer
25. Nuno Mendes
27. Gueye
28. Ebimbe
30. Messi
31. El Chadaille Bitshiabu
32. Alloh
34. Simons
35. Gharbi
37. Fadiga
38. Michut
39. Bitumazala
40. Franchi
50. Donnarumma

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de officiële Paris Saint Germain bedrukkingen, welke vanaf nu op het tenue gedragen worden door spelers als Messi, Neymar JR, Mbappé, Ramos, Wijnaldum, Icardi en tal van andere bovenstaande spelers. 

Paris Saint Germain voetbalshirt met naam en nummer bestellen

In de onderstaande webshops kun je je Paris Saint Germain laten bedrukken met een eigen naam en nummer of kun je sommige bedrukkingen los bestellen. Het bedrukken van een voetbalshirt met de naam en het rugnummer van jouw favoriete speler of je eigen naam en nummer heeft een prijs van tussen de € 15,- en € 20,-. De extra prijs komt bovenop de prijs van de reguliere tenues. Voor volwassenen zijn de voetbalshirts € 90,- en voor kinderen € 70,-. De badges bestel je vanaf € 10,-. Directe levering!

Bestel je Paris Saint Germain tenue met officiële bedrukking altijd in de Nike SHOP! 

of deze Paris Saint Germain fanshop

of bestel losse bedrukkingen via deze pagina! 

Officiële Paris Saint Germain bedrukking 2021-2022

Paris Saint Germain Champions League bedrukking 2021-2022

Champions League badges