20 mei 2021

Bayern München trainingsshirts 2021-2022

De nieuwe trainingslijn van Bayern München is vandaag officieel gepresenteerd door adidas en de Duitse kampioen. De trainingscollectie bevat ook dit seizoen naast het trainingspak een tweetal nieuwe trainingstenues. Het reguliere trainingsshirt wordt door het team van trainer Jürgen Nagelsmann alleen gedragen tijdens de trainingen en het warming-up shirt/pré match top wordt gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden in 2021-2022. Sinds 1974 is adidas verantwoordelijk voor de aankleding van de club uit München!

Bayern München trainingsshirt 2021-2022

Het adidas Bayern München trainingsshirt 2021-2022 heeft dit jaar een standaard template, namelijk het adidas TIRO21 template. Dit template gebruikt het Duitse sportmerk voor alle trainingstenues van clubs waarvan het kledingsponsor is. Het Bayern München trainingsshirt is dit jaar donker rood (door adidas ''CRAFT RED'' genoemd) en bevat fel rode accenten. De adidas strepen op de schouders zijn fel rood. Op het midden van de mouwen lopen deze over in het donker rood en eindigen deze aan de onderkant van de mouwen. Dit is kenmerkend voor het adidas TIRO21 template. Een ander kenmerk van dit template is de subtiele V-hals en de opstaande kraag. De achterkant van het trainingsshirt is weer iets langer en tussen de voorkant en achterkant bevindt zich aan de onderkant een kleine opening. Op de borst van het trainingsshirt staan de logo's van de club en adidas in het rood. Ook de zijkanten van het FC Bayern München trainingsshirt bevatten een brede taping. Het trainingstenue wordt compleet gemaakt door een trainingsbroekje in dezelfde kleuren.

Bayern München warming-up shirt 2021-2022

Het Bayern München warming-up shirt 2021-2022 heeft een wat opvallendere look, al betreft dit ook weer een standaard template. De pré match top van FC Bayern München bevat een all-over camouflage print in het rood/blauw/navy. Een ander opvallend detail van de warming-up shirts is dat de trademark strepen van adidas ontbreken. Het warming-up shirt is uitgerust met een blauwe ronde hals en op de borst prijken de logo's van adidas en de club in het wit. Beide nieuwe training shirts zijn onderdeel van het adidas PrimBlue programma. Dit betekent dat de shirts van gerecycled plastic gemaakt zijn. Bovendien zijn de tenues uitgerust met de AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Het warming-up shirt is ook met lange mouwen beschikbaar.

Bayern München trainingskleding bestellen

Het FC Bayern München trainingsshirt en warming-up shirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. Het trainingsshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 44,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 39,95. Het warming-up shirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en is € 59,95 met korte mouwen en € 99,95 met lange mouwen.

Bestel je Bayern München trainingsshirt direct in de officiële adidas winkel! 

of deze winkel! 

of deze SHOP 

Bayern München warming-up shirt 2021-2022

Bayern München trainingsshirt 2021-2022