29 oktober 2021

Bayern München trainingspak kinderen 2021-2022

De adidas Bayern München collectie voor het seizoen 2021-2022 bevat ook weer verschillende Bayern München trainingspakken voor kinderen, welke beschikbaar zijn in de kindermaten 128, 140, 152, 164 en 176. In dit artikel passeren deze Bayern München trainingspakken de revue. Deze trainingskleding wordt door de Rekordmeister gedragen tijdens de voorbereiding op de wedstrijden in de Champions League, Bundesliga en DFB Pokal.

Bayern München training sweater en trainingsbroek kinderen

In juni lanceerden adidas en de Duitse kampioen het officiële Bayern München trainingspak 2021-2022, welke in alle kindermaten beschikbaar is. Dit betreft het trainingspak waarin het keurkorps van trainer Jürgen Nagelsmann ook echt de trainingen afwerkt. Dit pak bestaat uit een training sweater en een trainingsbroek. Beide items hebben het adidas TIRO21 template. Dit template gebruikt adidas voor alle trainingspakken van de club waarvan het kledingsponsor is dit seizoen, dus ook bijvoorbeeld voor de pakken van Ajax, Feyenoord, Juventus, Real Madrid, Arsenal en Manchester United. De training sweater van het Bayern München trainingspak is volledig grijs (door adidas Night Grey genoemd) en bevat fel rode accenten. De adidas strepen op de schouders en mouwen zijn fel rood. Deze bevatten een special effect. Ter hoogte van het midden van de mouwen bevindt zich een gaasje, waardoor de strepen vervagen. De logo's op de Bayern München training sweater betreffen monochrome logo's. Dit houdt in dat deze in stijl zijn van de kleuren van de training top en dus niet de gebruikelijke kleuren hebben. Op de adidas Bayern München trainingstrui zijn deze logo's dus fel rood. De training tops bevatten verder een hoge hals met een rits tot de borst. Wanneer je de rits omhoog doet, kan deze verborgen worden onder een apart vlak. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten. Als je je duimen hierdoorheen doet, valt de training top nog strakker. De achterzijde van de sweater heeft een langere fit, voor extra bescherming. Dit trainingspak wordt gecompleteerd door een grijze trainingsbroek met aan de zijkanten fel rode adidas strepen. Ook op de trainingsbroek hebben de strepen hetzelfde effect. De logo's op de broek zijn fel rood. De broek heeft een strakke fit en bevat aan de onderzijde enkelritsen. Daarnaast is de broek uitgerust met twee zakken met een rits. De trainingsbroek kan overigens ook gecombineerd worden met een trainingsjack. Hoewel de spelers vooral trainen in een training sweater, is het pak ook met een Bayern München trainingsjack beschikbaar. Dit jack heeft dezelfde kleurencombinatie. Het verschil met de sweater is dat deze wel een doorlopende rits heeft en aan de zijkanten is uitgerust met twee zakken. Het trainingsjack bevat geen duimgaten.

Bayern München presentatiepak kinderen

Dit is niet het enige beschikbare Bayern München trainingspak voor kinderen. De spelers dragen op een ander moment namelijk een ander trainingspak. Deze wordt het presentatiepak genoemd en wordt door de spelers gedragen wanneer zij reizen naar de wedstrijden of tijdens het verblijf in het hotel. Het presentatiepak wordt soms ook gedragen na afloop van de wedstrijden. Qua design verschilt dit trainingspak nog geen eens zo heel erg van het hierboven besproken trainingspak. Dit pak bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Het jack is gemaakt van een iets ander soort (woven) polyester en bevat een capuchon. Verder heeft dit jack dezelfde kenmerken als het trainingsjack van het pak. De trainingsbroek heeft ook precies dezelfde kenmerken als die van het trainingspak. Het verschil is ook weer dat het materiaal van de broek wat ruwer is.

De Bayern München trainingspakken voor kinderen zijn uitgerust met de nieuwste performance technologie van adidas. Dit betreft de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de pakken verwerkt en zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van het pak getransporteerd wordt. Hierdoor is het een perfect trainingspak om in te sporten of casual te dragen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de beschikbare adidas Bayern München trainingspakken voor kinderen. Deze pakken wordt dit seizoen gedragen door spelers als Lewandowski, Kimmich, Upamecano, Lucas Hernandez, Davies, Sané, Goretzka en nog meer sterspelers.

Bayern München trainingspak kinderen bestellen

Het Bayern München trainingspak voor kinderen kun je direct in de onderstaande winkels bestellen. De training sweater heeft normaliter een prijs van € 64,95, maar kun je in verschillende winkels al goedkoper bestellen. De broek is € 49,95. Het trainingspak met jack heeft gewoonlijk een prijs van € 89,95 in totaal, maar is in verschillende webshops ook in de SALE. Het presentatiepak bestel je in kindermaten vanaf € 110,-. Check ook andere Bayern München trainingskleding voor kinderen in de onderstaande winkels!

Bestel het Bayern München trainingspak voor kinderen in deze SHOP

of deze winkel

of de officiële adidas SHOP! 

Bayern München training sweater kinderen 2021-2022

Bayern München trainingsjack kinderen 2021-2022

Bayern München presentatiejack 2021-2022 kinderen

Bayern München trainingsbroek kinderen 2021-2022