5 januari 2021

Bayern Munchen trainingsjack 2021

De spelers van Bayern München dragen dit jaar een nieuw trainingsjack. Afgelopen week lanceerden de club en kledingsponsor adidas namelijk het grijze Bayern München anthem trainingsjack 2021. Dit betreft het jack dat de spelers dragen bij de opkomst op het veld voorafgaande aan de Champions League, Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2020-2021, dus van januari tot mei 2021. Dit betreft ook direct het laatste Bayern München trainingsjack van dit seizoen. Medio juni wordt de nieuwe FC Bayern collectie voor 2021-2022 gelanceerd.

Grijs Bayern München anthem trainingsjack 2021

De anthem trainingsjacks van adidas hebben dit jaar een nieuw template. Dit nieuwe template komt met name tot uiting in de felle kleuren die gebruikt worden voor de details. Het Bayern München trainingsjack 2021 is overwegend grijs (door adidas ''Night Grey'' genoemd) en bevat verder zowel zilveren als fel oranje accenten. Het meest opvallende detail zijn de kleuren van de drie adidas strepen, welke over de gehele lengte van de schouders en mouwen lopen. Aan de bovenkant zijn deze strepen zilver en aan de onderkant fel oranje. Ook de logo's van adidas en Bayern München op de borst van het Bayern München anthem trainingsjack zijn fel oranje. Verder is het anthem trainingsjack van Bayern München uitgerust met een hoge hals en een doorlopende rits en bevatten de zijkanten van het trainingsjack twee zakken met een rits. De elastische band aan de onderkant van het jack zorgt ervoor dat het jack naadloos aansluit op het lichaam en dus de perfecte pasvorm garandeert.

Bayern München fleece jack 2021

Een ander trainingsjack uit de nieuwe Bayern München collectie betreft het zogenaamde travel fleece trainingsjack. Dit jack dragen de spelers van Bayern München tijdens het reizen naar de wedstrijden in 2021. Dit jack is onderdeel van het presentatiepak. Het fleece jack heeft vrijwel dezelfde look als het anthem trainingsjack. Toch zijn er een aantal verschillen. Zo heeft loopt de rits van het fleece jack tot de borst. Hoewel de adidas strepen dezelfde kleuren hebben als op het anthem trainingsjack lopen deze niet over de gehele lengte. Verder zijn de logo's van de club en adidas op de borst van deze fleece top zilver. Een laatste verschil is dat dit jack gemaakt is van een speciaal polar fleece, welke je perfect beschermt tegen de wind en kou. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Bayern München trainingsjacks 2021 en check bovendien het groene Bayern München trainingspak 2021.

Bayern München trainingsjack bestellen

De nieuwe Bayern München trainingsjacks kun je alleen bestellen voor volwassenen. Deze zijn namelijk alleen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het anthem trainingsjack is € 89,95 en die van het fleece jack € 94,95. Check ook andere trainingskleding van de club in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je Bayern München trainingsjack direct in de adidas winkel! 

of deze SHOP 

 

Bayern München trainingsjack 2021

Bayern München fleece trainingsjack 2021