6 december 2019

Bayern München presentatiepak 2020

Bayern München en adidas hebben deze week het nieuwe Bayern München presentatiepak voor de tweede seizoenshelft van het seizoen 2019-2020 gelanceerd. Dit pak wordt door de Rekordmeister gedragen van januari tot mei 2020. Het presentatiepak betreft het trainingspak waarin we de spelers van FC Bayern München met name zien tijdens het reizen naar de Bundesliga, DFB Pokal of Europese wedstrijden, alsook na afloop van deze wedstrijden, bijvoorbeeld wanneer de pers te woord wordt gestaan. Dit pak wordt niet gedragen tijdens trainingen. Daarvoor heeft de club een nieuw Bayern München trainingspak.

Grijs/blauw Bayern München presentatiejack en trainingsbroek 2020

Het nieuwe Bayern München presentatiepak heeft dezelfde kleurencombinatie als het trainingspak. Het jack is namelijk overwegend grijs met donkerblauwe details. Het jack heeft verder alle kenmerken van het zogenaamde TIRO 19 template. Dit betekent dat het pak onder andere een v-baan over de borst bevat. Deze v-baan loopt over de mouwen door. Dit is ook het punt waar de drie strepen van adidas beginnen. Deze bevinden zich namelijk alleen op de mouwen en niet op de schouders. Zowel de v-baan als de drie adidas strepen zijn blauw. Hetzelfde geldt voor een band aan de bovenkant van de hoge hals. Ook de logo's van adidas en de club op de borst hebben dezelfde tint blauw. Daarnaast is het FC Bayern München presentatiejack voor 2020-2021 uitgerust met twee zakken aan de zijkatnen en bevat het jack een tailleband, zodat het jack aansluit op het lichaam.

De trainingsbroek van het Bayern München 2020 presentatiepak heeft een iets lichtere tint blauw. Wel zijn de drie strepen van adidas dezelfde tint blauw als de strepen op het presentatiejack. De logo's van de club en adi zijn zilver op de trainingsbroek. Verder heeft de broek de bekende kenmerken. De bovenkant is uitgerust met een tailleband en de onderkant van de pijpen bevatten enkelritsen, zodat je de trainingsbroek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Verder heeft de broek een toelopende pasvorm, wat betekent dat de broek met name strak valt rondom de enkels en kuiten. Daarnaast zijn de pakken uitgerust met de Climalite technologie, waardoor in het pak eventueel ook getraind kan worden.

Bayern München presentatiepak 2020 kopen

Het grijs/blauwe Bayern München presentatiepak voor 2020 kun je vanaf nu bestellen. Het trainingsjack en de trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De prijs van het jack is voor kinderen € 64,95 en voor volwassenen € 74,95. De trainingsbroek is € 54,95 voor volwassenen en € 49,95 in kindermaten. Dit trainingspak kun je bestellen in de volgende maten: 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Directe levering!

Bestel het nieuwste Bayern München presentatiepak in deze SHOP

of deze winkel! 

Bayern Munchen presentatiepak 2020