2 december 2019

Bayern München trainingspak 2020

Bayern München heeft dit jaar eindelijk eens met serieuze concurrentie te maken. Op het moment van de lancering van het nieuwe Bayern München trainingspak voor 2020 staat de Duitse Rekordmeister op een vierde plaats in de Bundesliga. Het nieuwe pak moet er aan meewerken dat Bayern in de tweede seizoenshelft van 2019-2020 de weg naar boven weer te pakken krijgt. Het nieuwe, grijze Bayern München trainingspak wordt door het keurkorps van trainer Hans-Dieter Flick alleen gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden van januari tot mei 2020. Dit betreft het laatste Bayern München trainingspak van dit seizoen. Medio mei/juni 2020 wordt de collectie voor volgend seizoen namelijk gelanceerd.

Grijze Bayern München trainingstrui en trainingsbroek 2020

Het Bayern München 2020 trainingspak bestaat weer uit een training top en een trainingsbroek. De Bayern München trainingstrui voor 2020 is dit jaar licht grijs (SOLID GREY) met marine blauwe accenten. Deze kleur komt onder andere terug in de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen en in de twee diagonale banen aan de zijkanten van de trui. De doorlopende adidas strepen en de diagonale strepen zijn overigens onderdeel van het TIRO 19 template, waarop de pakken van adidas dit seizoen gebaseerd zijn. De training top van Bayern is bovendien uitgerust met een semi-hoge hals en de mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, waardoor de trui nog strakker om het lichaam valt. De achterkant van de top is wat langer en dit biedt juist wat extra bescherming. De logo’s van Bayern München en adidas op de borst zijn overigens ook navy blauw.

Het nieuwe Bayern München trainingspak voor 2020 wordt compleet gemaakt door een donkerblauwe trainingsbroek met grijze logo’s van de club en de Duitse kledingsponsor aan de zijkanten van de trainingsbroek. De nieuwe Bayern München trainingsbroek is bovendien uitgerust met twee zakken met een rits aan de zijkanten. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. De onderkant van de nieuwe Bayern München trainingsbroek is voorzien van enkelritsen, zodat deze broek nog makkelijker over je sneakers en voetbalschoenen aan en uit gedaan kan worden. De broek heeft bovendien de bekende tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de enkels en kuiten. Uiteraard is het nieuwe Bayern München trainingspak ook uitgerust met de Climalite technologie van adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat dit pak zowel ideaal is om casual te dragen, maar ook perfect is om in te trainen of te sporten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Bayern München trainingspak, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Lewandowski, Coutinho, Müller, Neuer, Davies, Gnabry, Perisic, Boateng, Hernandez, Pavard en nog meer sterspelers. Check ook het rode trainingspak van Bayern München.

Bayern München trainingspak 2020 bestellen

Het grijze Bayern München adidas trainingspak voor 2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van de trainingstrui is voor volwassenen € 74,95 en voor kinderen € 64,95. De trainingsbroek is in kindermaten € 49,95 en voor volwassenen € 54,95. Het pak is beschikbaar in de maten 122, 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Directe levering!

Bestel het nieuwste Bayern München trainingspak in deze SHOP

of deze winkel! 

Bayern München trainingspak 2020

 

Bayern München trainingspak 2020