Bayern München presentatiepak 2020-2021

Bayern München draagt dit seizoen een overwegend rood presentatiepak. Dit trainingspak werd tegelijkertijd met het nieuwe Bayern München thuisshirt 2020-2021 en het trainingspak van de club gelanceerd deze week. Het presentatiepak wordt door de club niet tijdens de trainingen gedragen, maar wel tijdens het reizen naar de wedstrijden, het verblijf in het hotel of na afloop van de wedstrijden. Hiermee is het een perfect pak om casual of in je vrije tijd te dragen. Zoals ieder jaar bestaat het presentatiepak van de Rekordmeister uit een presentatiejack en een trainingsbroek.

Bayern München presentatiejack en trainingsbroek 2020-21

Het presentatie trainingsjack van Bayern München is dit jaar geheel rood en bevat vooral witte accenten. De logo's van adidas en de club op de borst van het Bayern München trainingsjack zijn wit en hetzelfde geldt voor de drie strepen van adidas op de onderkant van de rechtermouw. De adidas strepen staan dit jaar aan de onderkant van de mouwen van de presentatiejacks. Dit is kenmerkend voor het Condivo 20 template van adidas. Een ander kenmerk is dat de strepen van adidas op beide mouwen een andere kleur hebben. Op de linkermouw van het Bayern München trainingsjack zijn de strepen dan ook zwart. Op de achterkant van het jack is nog een detail verwerkt. In de nek staat de naam van de club met de iconische ruiten uit het clublogo. Verder bevatten de presentatiejacks de gebruikelijke accenten. Zo is het trainingsjack voorzien van een hoge hals met rits tot de onderkant. De zijkanten van de jacks bevatten twee zakken met een rits en bovendien is het jack uitgerust met de een extra dun laagje. Dit laagje wordt ripstop genoemd en houdt wind en regen beter tegen.

De trainingsbroek van het Bayern München presentatiepak is hetzelfde als die van het trainingspak. Deze is zwart met aan de rechter zijkant witte adidas strepen en aan de ander kant rode adidas stripes. Ook de logo's op de trainingsbroek zijn wit. Verder heeft de Bayern München trainingsbroek de volgende kenmerken:

  • Met de tailleband aan de bovenkant kun je de pasvorm van de trainingsbroek aanpassen.

  • De trainingsbroek is uitgerust met twee zakken met een rits aan de zijkanten.

  • De broek heeft een toelopende fit. Deze zit dus vooral strak rondom de kuiten en enkels.

  • De onderkant van de pijpen bevatten enkelritsen, zodat je deze broek nog makkelijker over je sneakers en voetbalschoenen aan en uit kunt doen.

  • Alle Bayern München trainingskleding is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere afvoer van vocht en voor ventilatie, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Bayern München presentatie trainingspak bestellen

Het Bayern München presentatiepak 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het presentatie trainingsjack is € 79,95 en de trainingsbroek is € 54,95. Totaal is het pak dus ongeveer € 135,-. Check ook andere Bayern trainingskleding in de onderstaande winkel. Directe levering!

Bestel dit pak exclusief in de officiële adidas winkel 

of deze SHOP 

of deze fanshop!

Bayern München presentatiepak 2020-2021