Bayern München 3e voetbalshirt 2023-2024

Bayern München en kledingsponsor adidas hebben nu ook het Bayern München 3e voetbalshirt 2023-2024 of Champions League uitshirt officieel gepresenteerd! In dit voetbalshirt debuteerde het team van trainer Thomas Tuchel in de met 3-0 verloren DFL Super Cup wedstrijd tegen RB Leipzig. Het alternatieve uitshirt wordt dit seizoen door de ''Rekordmeister'' vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League en DFB Pokal. In de groepsfase van de Champions Leauge neemt de Duitse kampioen het op tegen Manchester United, FC Kopenhagen en Galatasaray. In de Bundeliga is het voetbalshirt bovendien het alternatief voor het Bayern München uitshirt 2023-2024. Waar het uitshirt vooral een futuristisch design heeft, is het 3e voetbalshirt wat meer retro en met name het logo van de club op dit voetbalshirt is anders dan we gewend zijn!

De terugkeer naar het eV logo en een bloemenpatroon

Het Bayern München Champions League uitshirt 2023-2024 is een eerbetoon aan het logo van 1923! Het zogenaamde FCBM logo was van 1923 tot 1938 en van 1945 tot 1954 het clublogo. Dit logo bestond destijds uit de initialen van de club, die in elkaar verwerkt waren en wordt ook wel het eV logo genoemd. Het logo stond bovendien op de oprichtingsakte van de club in 1900. Tijdens de Tweede Wereldoorlog nam Bayern München dus afscheid van dit logo en na de oorlog keerde het iconische logo weer terug. Dit logo prijkt in het bordeaux rood op het overwegend beige voetbalshirt. Bovendien is dit logo verwerkt in de rugnummers op de achterzijde van het nieuwe tenue. Het Champions League uitshirt van Bayern München is verder beige en bevat een all-over print van bloemen, geïnspireerd door de bloesems die de bergen in het district Beieren opluisteren. Alle details op het Bayern München 3e voetbalshirt zijn ook bordeaux rood en dat geeft het voetbalshirt ook een beetje dat oer-Duitse Oktoberfest gevoel. Het adidas logo op de rechterborst is bordeaux en hetzelfde geldt voor het logo van Telekom op het midden van het voetbalshirt. Het Champions League uitshirt van de kampioen van Duitsland bevat nog meer details. De adidas strepen zijn bijna niet zichtbaar, omdat deze dezelfde kleur hebben als het voetbalshirt: beige. In de v-hals zijn de initialen van de club (FCB) geborduurd) en op de achterkant van het voetbalshirt prijkt het moderne clublogo in het beige.

Het Bayern München derde tenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood voetbalbroekje met aan de zijkanten bordeaux rode adidas strepen. De achterkant van de onderkant van het short is uitgerust met een beige band en op de voetbalbroekjes staan ook het adidas logo en het iconische eV logo. De sokken zijn beige met aan de bovenkant beige adidas strepen en op het midden het oude clublogo in het beige.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas Heat.RDY en adidas AeroReady. De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers) dragen bevatten de adidas Heat.RDY technologie en de replica voetbalshirts de adidas AeroReady technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De match voetbalshirt vallen meer getailleerd, bevatten extra ventilatiezones, zijn lichter en zijn gemaakt van Parley Ocean recycled polyester.
  • Pasvorm: Authentic – SlimFit. Replica – Normaal.

Bayern München Champions League uitshirt bestellen

Het Bayern München Champions League uitshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit zijn de prijzen van de nieuwe tenues

  • Replica volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL): € 94,95
  • Replica kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176): € 74,95
  • Authentic voetbalshirt (volwassenen): € 149,95
  • Voetbalbroekje: Vanaf € 39,95
  • Sokken: € 22,95

In deze winkels kun je deze nieuwe voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het voetbalshirt dragen. Check ook de andere nieuwe tenues en trainingskleding!

Voetbalshop
vanaf € 75
Bestellen >
Adidas.nl
vanaf € 74.95
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 75
Bestellen >

Bayern München 3e voetbalshirt 2023-2024
Bayern München 3e voetbalshirt 2023-2024
Bayern München 3e voetbalshirt 2023-2024
Bayern München 3e voetbalshirt 2023-2024