5 januari 2021

Bayern München trainingsshirts 2021

Bayern München en adidas hebben inmiddels ook de nieuwe Bayern München trainingsshirts 2021 gelanceerd. Dit nieuwe trainingsshirt en warming-up shirt draagt het team van trainer Hans-Dieter Flick tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2020-2021, dus van januari tot mei 2021. Dit betreffen direct ook de laatste trainingstenues van dit seizoen. Medio juni lanceert adidas namelijk de nieuwe Bayern München collectie voor 2021-2022. De nieuwe collectie bevat ook een groen Bayern München trainingspak

Groen Bayern München trainingsshirt 2021

Het groene Bayern München trainingsshirt 2021 wordt alleen gedragen tijdens de trainingen de komende maanden. Dit shirt heeft een donkergroene tint, welke door adidas ''Rich Green'' genoemd wordt. Verder heeft het trainingsshirt alle kenmerken van het adidas Condivo 20 template. Dit betekent dat het trainingsshirt een brede crew neck heeft en dat de adidas strepen op beide mouwen een andere kleur hebben. Deze zijn geheel in stijl van de clubkleuren van de Rekordmeister. Op de rechtermouw zijn de strepen namelijk wit en op de andere mouw fel rood (FCB True Red). Het logo van adidas op de rechterborst is wit en ook het logo van de Duitse kampioen, inclusief de kampioenssterren, is wit. In de nek op de achterzijde van het trainingsshirt van Bayern München bevindt zich nog een detail. Hier prijken vier ruiten, waarin de naam van de club verwerkt is. De achterkant van het nieuwe Bayern München trainingsshirt 2021 is iets langer en bevat en split, voor de optimale bescherming. Het trainingstenue wordt deze periode gecompleteerd door een zwart trainingsbroekje met aan weerszijden witte en rode adidas strepen.

Bayern München warming-up shirt 2021

Het Bayern München warming-up shirt 2021 is dit jaar overwegend donkerblauw en bevat een all-over print van ruiten. In deze print is een vervagend en korrelig effect verwerkt. Het design van het Bayern München pré match shirt is naturlijk geïnspireerd door de de ruiten uit het logo van de club en ook onderdeel zijn van de vlag van de staat Beieren. Het warming-up shirt is bovendien uitgerust met een ronde hals. Op dit shirt ontbreken de drie adidas strepen. Het adidas logo op de rechterborst is wit en de andere borst bevat het embleem van de Duitse club in de gebruikelijke kleuren. De sterren boven het logo zijn goud. Het warming-up shirt heeft dezelfde functionele details als het trainingsshirt. Beide tenues zijn door adidas ook voorzien van de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Bayern München trainingsshirts 2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Lewandowski, Alaba, Sané, Davies, Kimmich, Müller, Neuer, Gnabry en andere spelers.

Bayern München trainingsshirt bestellen

Het groene Bayern München trainingsshirt 2021 en het warming-up shirt kun je vanaf nu bestellen. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het trainingsshirt € 39,95 en voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het shirt € 44,95. Het warming-up shirt is iets duurder en is voor kinderen € 54,95 en voor volwassenen € 59,95. Check ook andere Bayern München trainingskleding in de onderstaande winkels!

Bestel je Bayern München trainingsshirt direct in de officiële adidas winkel! 

of deze SHOP 

of deze winkel! 

Bayern München trainingsshirt 2021

Bayern München warming-up shirt 2021

Bayern München trainingsshirt 2021