19 mei 2017

Bayern München trainingsshirt 2017-2018

Het nieuwe trainingstenue van Bayern München voor 2017-2018 is officieel! Dit trainingstenue wordt door Bayern München gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende 2017-2018. Het nieuwe trainingstenue van FC Bayern bestaat dit jaar uit een trainingsshirt en trainingsbroekje, welke geheel in stijl zijn van de clubkleuren van de Duitse club. Check hieronder alle details en check bovendien waar je het nieuwe trainingtenuetje voor kinderen en volwassenen kan kopen!

Rood Bayern München training shirt en tenue

Het nieuwe Bayern München trainingsshirt voor 2017-2018 is dit seizoen geheel rood en bevat een v-hals. Hiermee is het tenue geïnspireerd door het TIRO 17 template, dat door adidas gebruikt wordt voor alle trainingstenues van de adidas clubs voor 2017-2018. De drie strepen van het sportmerk bevinden zich dit jaar op de schouders en mouwen en zijn wit. Verder is het shirt zowel aan de achterkant van de v-hals als aan de onderkant van de achterkant van het shirt uitgerust met een subtiele blauwe lijn. Op de borst bevinden zich de logo's van de club en adi. De vier gouden sterren boven het logo van de REKORDMEISTER verwijzen naar de 27 landskampioenschappen van de Duitse club. Het trainingsbroekje van het tenuetje is navy blauw en is aan de zijkanten uitgerust met de drie stripes van het Duitse sportmerk. Op het broekje ontbreken niet de logo's van de club en adidas. Dit seizoen bevat het trainingstenue ook speciale kousen. Deze hebben een uniek design en zijn overwegend rood met aan de bovenkant zowel een witte als navy blauwe band. Op de kousen staan het adidas performance logo en de initialen van de club: FCB.

Het nieuwe Bayern München trainingsshirt en tenue voor 2017-2018 wordt per direct gedragen door spelers als Neuer, Lewandowski, Robben, Ribery, Müller, Boateng, Costa, Sanches en andere sterren van de kampioen van Duitsland. De tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer! Check ook het nieuwe Bayern München trainingspak voor 2017-2018!

Bayern München trainingshirt of set kopen

Het rood/blauwe Bayern München trainingsshirt voor 2017-2018 kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt is voor kinderen € 39,95 en voor volwassenen € 44,95. Het bijbehorende broekje heeft een prijs van € 34,95 voor kinderen en € 39,95. Wil je andere Bayern München producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe Bayern trainingsshirt of trainingsset in deze SHOP!