3 januari 2018

Bayern München lanceert het nieuwe trainingspak!

Het jaar 2018 gaat van start en dat betekend dat de nummer 1 uit de Bundesliga weer uit de startblokken moet schieten! Bayern München die zoals gewoonlijk bovenaan in de competitie staat moet hun positie weer gaan verdedigen. Adidas heeft nu een nieuw trainingspak uitgebracht waar de sterren van de club in gaan trainen! Het nieuwe pak ziet er niet alleen geweldig uit, maar zit ook vol van nieuwe technologieën waarmee de sterren zo goed mogelijk kunnen trainen.

Ben jij nu al fan van het ontwerp van dit pak? Of wil jij graag in hetzelfde pak als jouw idool spelen? Haal dan snel jouw eigen trainingspak in deze officiële winkel!

 

Bayern München training top

De strakke training top van de grootmacht uit Duitsland is gemaakt in een witte kleur en heeft daarom veel weg van het nieuwe presentatiepak wat onlangs is uitgekomen. De training top is wel gemaakt van een ander materiaal, maar daarover later meer. De training top is zoals eerder gezegd wit gemaakt met een aantal details. Te beginnen met de bovenkant van de top. Deze hoge kraag sluit goed aan bij de nek waardoor jouw lichaamswarmte goed wordt vast gehouden. Een ander detail zijn natuurlijk de drie bekende adidas strepen die lopen van de nek tot het einde van de mouw en het adidas logo wat op de rechterborst is te zien. Op de linkerborst staat het Bayern München logo die goed opvalt bij de witte training top. Verder heeft de training top handige duimgaten in de uiteinde van de mouwen met handschoen constructie. Hierdoor blijven je handen lekker warm tijdens een training.

Het materiaal waarvan de top is gemaakt is het climacool®. Deze stof zorgt ervoor dat het zweet snel wordt afgevoerd waardoor het sporten optimaal wordt. Ook is deze stof lekker zacht waardoor je de top prima casual kan dragen!

 

Bayern München trainingsbroek

Het nieuwe trainingspak van de nummer 1 uit Duitsland wordt compleet gemaakt door een donkerblauwe trainingsbroek. Deze trainingsbroek is dezelfde als bij het nieuwe presentatiepak. De strakke donkerblauwe broek heeft witte details. Te denken aan het adidas logo wat op het linker bovenbeen staat en de drie adidas strepen die over de pijpen lopen. Verder is het Bayern München logo goed zichtbaar op de donkerblauwe broek.

De broek die extra ventilerend is door het climacool® materiaal heeft een heerlijke fit met de benen. Ook zorgen de strakke pijpen, de steekzakken met rits en de ritsen bij de enkels ervoor dat de broek functioneel wordt. Dit is de perfecte trainingsbroek om in te sporten, maar kun je ook prima casual dragen!

 

Bayern München trainingspak kopen

Het nieuwe Bayern München trainingspak is al beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL, XXL en koop je vanaf nu in deze officiële winkel! Als je dit nieuwe trainingspak wilt bestellen moet er wel even in de buidel gekeken worden want goedkoop is het pak niet. De training top kost namelijk €74.95 en voor de broek betaal je €54.95.