3 januari 2018

Bayern München lanceert het nieuwe 2018 presentatiepak!

Bayern München presteert zoals altijd geweldig in de Bundesliga en staan niet onverwachts bovenaan in de competitie. Deze prestatie is niemand ontgaan, net zoals het uitkomen van het nieuwe presentatiepak van de club. Dit presentatiepak is net als de voorgaande jaren fantastisch mooi en zit vol met handige elementen! Daarover later meer.

Ben jij nu al weg van dit pak? Haal het nieuwe presentatiepak dan snel in deze winkel!

 

Bayern München presentatie jack

De sterren van de ‘Rekordmeister’ uit Duitsland vinden het jack nu al vet, en terecht! Als er namelijk goed naar het jack gekeken wordt zien we dat het een mooi gedetailleerd jack is. Om te beginnen is het jack helemaal wit gemaakt waardoor deze goed opvalt. Vervolgens is het adidas logo op de rechterborst zwart gemaakt en hetzelfde geld voor de drie bekende adidas strepen die lopen vanuit de nek tot halverwege de mouwen. Ook heeft het jack twee rode strepen die zichtbaar zijn halverwege het jack en op het onder boord. Als laatste prijkt natuurlijk het Bayern München logo op de linkerborst!

Om het strakke jack zo lekker mogelijk te laten zitten heeft het een aantal kenmerken gekregen. Allereerst is het jack gemaakt van climalite®-stof. Dit wil zeggen dat het zweet snel wordt afgevoerd waardoor de huid snel opdroogt. Ook heeft het jack handige zakken met rits waardoor het jack functioneel wordt. De raglanmouwen en de capuchon zorgen voor dat het jack ook casual gedragen kan worden als je bijvoorbeeld chil op de bank zit of over straat loopt.

 

Bayern München presentatie broek

Om het pak compleet te maken is de broek van het pak gemaakt in een donkerblauwe kleur met witte details. Deze mooie combinatie van een wit jack en een donkerblauwe broek zal bij vrijwel iedereen in de smaak vallen! De donkerblauwe broek heeft het adidas logo op het linker bovenbeen en de drie strepen van adidas die tot halverwege de pijpen lopen in het wit. Het Bayern München logo staat op het rechterbovenbeen en is door de kleurcombinatie goed zichtbaar.

Om het pak zo comfortabel mogelijk te maken heeft het een aantal opvallende kenmerken gekregen. De stof waarvan de broek gemaakt is, is het ventilerende climacool®. Deze stof is dun en ventilerend waardoor het zweet snel en gemakkelijk afgevoerd kan worden. Ook heeft de broek handige steekvakken met een rits waardoor de broek prima casual gedragen kan worden. De handige ritsen bij de enkels en de strakke pijpen zorgen voor een heerlijke fit en hoog comfort.

 

Bayern München presentatiepak kopen

Ben jij al helemaal fan van dit mooie presentatiepak? Of vind jij de collectie van de Duitse topclub super gaaf? Haal dan snel jouw eigen Bayern München presentatiepak in deze officiële winkel! Het jack heeft een prijs van €79.95 en de broek kost €54.95.