28 augustus 2015

Bayern München Champions League trainingspak 2015-2016

Het Bayern München Champions League trainingspak 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door de Duitse kampioen en Adidas. Dit trainingspak wordt door Bayern München gedragen tijdens de trainingen en warming up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen. Bayern München is dit seizoen ingedeeld in poule F met Arsenal, Olympiakos en Dinamo Zagreb. Het nieuwe Bayern München pak bestaat dit seizoen uit een trainingssweater en een trainingsbroek en is geheel in stijl van de kleuren van nieuwe 3e shirt van de club die onder leiding staat van Pep Guardiola.

Bayern München sweater en trainingsbroek 2015-2016

Het nieuwe Bayern München CL trainingspak bevat een overwegend oranje trainingssweater. Deze sweater bevat donkere Adidas strepen over de schouders en mouwen. Dit zijn ook de kleuren van het nieuwe Bayern München 3e shirt 2015-2016. Verder is de sweater uitgerust met een ronde hals. Op de rechter borst staat het logo van de Champions League en de achterkant bevat het logo van Adidas. De linker borst is uitgerust met het Bayern München logo. Boven dit logo staan vier sterren, welke verwijzen naar de 25 kampioenschappen van de Duitse club. Wat verder opvalt aan de sweater van het trainingspak is dat de linker mouw aan de onderkant de leus van de club bevat: ''Mia San Mia'' (Wij zijn wie we zijn). Deze inscriptie komt ook terug op het nieuwe Champions League trainingsshirt en presentatiepak van de club. Het nieuwe pak wordt gecompleteerd door een donker blauwe trainingsbroek. Deze Bayern München trainingsbroek bevat ook weer aan de zijkanten fel oranje Adidas strepen en bevat aan de voorkant de logo's van de Duitse club en de Champions League. Verder zijn de zijkanten van de trainingsbroek uitgerust met twee zakken en bevatten de onderkant van de pijpen een rits, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen uit kunt doen. Een ander kenmerk van de broek is dat de trainingsbroek strak om de enkels en kuiten valt. De pakken van Bayern bestaan voor 100% uit polyester en zijn voorzien van de Adidas Climacool technologie, welke voor een optimale prestatie van de spelers kan zorgen door het ventilerende en vochtafwerende effect. Check hieronder de foto's van het nieuwe Bayern München Champions League trainingspak, die gedragen zal worden door sterren als Robben, Alonso, Ribery, Thiago, Vidal, Lewandowski en Müller.

Bayern München CL trainingspak 2015-2016 kopen

Het nieuwe Bayern München trainingspak 2015-2016 kan alleen in volwassen maten gekocht worden en in twee losse onderdelen. De prijs van de sweater is € 65,- en de prijs van de trainingsbroek is € 50,-. Dit pak kan je vanaf nu kopen in de online Adidas shop van Bayern München. of in de online Bayern München voetbalshopDirecte levering en gratis verzending! Check ook het overzicht met beschikbare Bayern München producten in het overzicht hiernaast!

Heb je een mening over het nieuwe Bayern München pak? Deel het hieronder!

Bayern -München -CL-trainingspak -2015-2016-a

Bayern -trainingsbroek -2015-2016