24 mei 2016

Bayern München anthem trainingsjack 2016-2017

Bayern München en Adidas hebben ook een nieuw anthem trainingsjack gelanceerd. Het anthem jack is het trainingsjack dat de spelers van de club dragen bij de opkomst op het veld voorafgaande aan de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende 2016-2017. Dit is bovendien het jack dat gedragen wordt door de spelers wanneer de Champions League tune wordt afgespeeld voor de CL wedstrijden. Dan zullen we de spelers van Bayern ook in dit jack zien. We bespreken hieronder kort het design van het jack, waarbij één opvallend detail afwezig is.

Rood Bayern München trainingsjack 2016-2017

Het nieuwe Bayern München jack is geheel in stijl van de clubkleuren van de Duitse club en is rood met witte details. De witte details komen terug in de rits van het jack en in een horizontale baan aan de binnenkant van de kraag. Verder is het jack uitgerust met een stijlvolle baseball kraag. De zijkanten van het trainingsjack zijn uiterust met twee zakken en een rits en op de borst staan de logo's van kledingsponsor Adidas en de Duitse club. Boven het logo van de club staan uiteraard weer de vier sterren, welke verwijzen naar de 26 kampioenschappen van de club. Opvallend is dat de drie Adidas trademark strepen niet op het jack staan. Deze staan niet op de schouders en mouwen en niet op de zijkanten van het jack. Op de achterkant staat de naam van de club groot gedrukt: FC BAYERN MÜNCHEN. De mouwen van het trainingsjack betreffen zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de armen vallen. De bies aan de onderkant van de mouwen en de band aan de onderkant van het jack bevatten speciale ribbels. Check hieronder de foto's van het nieuwe anthem jack met een echte retro uitstraling. Dit jack bestaat voor 100% uit polyester en wordt gedragen door sterren als Robben, Müller, Lewandowski, Ribery, Götze, Vidal, Boateng en nog meer sterren. Check ook het nieuwe trainingsshirt en trainingspak uit de nieuwe Bayern München trainingscollectie voor 2016-2017.

Bayern München jack 2016-2017 kopen

Het nieuwe Bayern München trainingsjack voor dit seizoen is alleen beschikbaar voor volwassenen en heeft een prijs van ongeveer €80,-. Wil je liever andere Bayern München producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hieronder of hiernaast en vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Bayern München trainingskleding in de officiële Adidas shop

of in deze speciale Bayern München STORE

Bayern -munchen -trainingsjack -2016-2017