24 mei 2016

Bayern München trainingspak 2016-2017

Het nieuwe trainingspak van Bayern München voor 2016-2017 voor kinderen en volwassenen is bekend! In dit nieuwe trainingspak werken de spelers van ''Die Rekordmeister'' de trainingen af voorafgaande aan de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende 2016-2017. Het pak dat we hieronder bespreken bestaat uit een training sweater en een trainingsbroek, die los van elkaar gekocht kunnen worden.

Oranje Bayern München trainingspak 2016-2017

De nieuwe sweater van het Bayern München trainingspak voor 2016-2017 is geheel oranje en wordt gekenmerkt door de hoge hals. Het design van de trainingstrui van Bayern is gebaseerd op het Condivo 16 template van Adidas. Kenmerkend aan dit template zijn de mouwen. Deze lopen tot driekwart af en worden afgesloten door een grijze en zwarte lijn. Vanaf driekwart lopen uit deze mouwen zogenaamde compressiemouwen. De onderkant van deze compressie sleeve is uitgerust met een gaatje waardoor de duimen heen gedaan kunnen worden. De mouwen bestaan dan ook voor 80% uit polyster en 20% spandex. Op de borst van het oranje training sweater van Bayern München staan de logo's van de club en Adidas. Boven het logo van Bayern München prijken de vier kampioenssterren, welke verwijzen naar de 26 kampioenschappen van de club. De zijkanten zijn uitgerust met grijze trademark strepen van Adidas. Het nieuwe pak van Bayern München wordt gecompleteerd door een grijze trainingsbroek met aan de bovenkant een oranje lijn en aan de zijkanten donkerder grijze Adidas trademark strepen. Bovendien is de trainingsbroek van Bayern uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en zijn de logo's van de club en Adidas vertegenwoordigd op de broek. Check hieronder de foto's van het nieuwe Bayern München trainingspak van Adidas voor 2016-2017. De nieuwste trainingskleding van Bayern München van Adidas bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Climacool technologie van het merk, waardoor de sterren van de club, zoals Robben, Costa, Lewandowski, Müller of andere sterren optimaal kunnen presteren. Check ook meer informatie over het nieuwe Bayern München trainingsshirt voor 2016-2017. 

Bayern München trainingspak kopen

Het oranje/grijze Bayern München trainingspak voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. Zoals aangegeven bestaat het pak in ieder geval uit twee losse items. Dit betekent dat deze ook als losse items gekocht kunnen worden. De top heeft een prijs van € 75,- en de trainingsbroek een prijs van € 50,-.  De prijs voor de top voor kinderen is € 65,- en de trainingsbroek € 40,-. Wil je andere Bayern München producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen van de producten. Of laat je Bayern München voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking.

Koop het nieuwste Bayern München pak in de Bayern München Adidas shop

of in deze Bayern SHOP

of deze officiële BAYERN STORE (net ietsje goedkoper)

Bayern -munchen -training -sweater -2016-2017

Bayer -munchen -trainingsbroek -2016-2017