Barcelona warming-up shirt en trainingsshirt Champions League 2019-2020

Barcelona en Nike hebben vandaag de trainingscollectie voor de Champions League gelanceerd. Deze nieuwe lijn bevat ook een nieuw trainingsshirt en warming-up shirt. Het trainingsshirt wordt door de spelers van de Spaanse kampioen alleen gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de wedstrijden in het kampioenenbal. Het zogenaamde pre match top wordt gedragen tijdens de warming-up in het stadion. Dit seizoen neemt het keurkorps van Valverde het in de Champions League in ieder geval op tegen Borussia Dortmund, Inter Milan en Slavia Praag in poule F.

Barcelona trainingsshirt Champions League 2019-2020

Het Champions League trainingsshirt van Barcelona bevat elementen van het nieuwe 3e voetbalshirt van de club. Het shirt is namelijk overwegend donkergrijs met turquoise details. Het Champions League uitshirt van Barca is ook turquoise. De turquoise accenten komen met name terug in de taping aan de binnenkant van de hals en in het Nike Futura logo op de rechterborst. Het Futura logo is een verwijzing naar de tenues van Nike in de jaren '90. Destijds gebruikte Nike dit logo vaker voor haar voetbalshirts. Het trainingsshirt van Barcelona is verder uitgerust met een Vapor hals, een combinatie tussen een rechte en diagonale hals. Op de linkerborst prijkt het Barcelona en op het midden staat sponsor BEKO.

Barcelona warming-up shirt 2019-2020

Het Champions League warming-up shirt van Barcelona heeft ook echt een jaren '90 look. Het shirt is verdeeld in verschillende vlakken. Deze blauwe en turquoise vlakken hebben ook het zogenaamde ''brushed'' effect en op de borst van het shirt staan de logo's van Nike en de club. Ook het logo van Nike op de rechterborst betreft het Futura logo, dat bestaat uit het woordmerk en de swoosh van het Amerikaanse sportmerk, dat sinds 1998 de tenues van Barcelona verzorgt. Dit tenue bevat een ronde hals en kan perfect gecombineerd worden met het voetbalbroekje van het derde tenue, dat ook turquoise is. Het shirt is zowel beschikbaar in een versie met lange als met korte mouwen. Uiteraard is de nieuwe trainingslijn van Barcelona weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Barcelona trainingsshirts voor 2019-2020 en check ook het nieuwe Barcelona trainingsjack en trainingspak.

Barcelona trainingsshirts Champions League bestellen

Het Barcelona Champions League trainingsshirt voor 2019-2020 bestel je al vanaf € 39,95 voor kinderen en € 44,95 voor volwassenen. Het warming-up shirt is € 49,95 voor kinderen en € 54,95 voor volwassenen. Met lange mouwen is het inloopshirt € 5,- duurder. Beide voetbalshirts zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je nieuwe Barcelona training shirt direct in deze SHOP

of deze winkel!