31 mei 2016

Barcelona warming-up shirt 2016-2017

Het nieuwe inloopshirt van Barcelona voor 2016-2017 is vandaag ook bekend gemaakt door Nike en de Spaanse club. Dit is het trainingsshirt dat de club alleen draagt tijdens het warmlopen voorafgaande aan de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen. Barcelona en Nike hebben een speciaal trainingsshirt gelanceerd voor de trainingen van dit seizoen. Het pre match top wordt alleen gedragen door tijdens de warming-up van de kampioen van Spanje. Het nieuwe inloopshirt van Barca is geheel in stijl van de clubkleuren van de club die gisteren ook haar nieuwe thuisshirt voor 2016-2017 lanceerde.

Design Barcelona pre match top 2016-2017

Het nieuwe Barcelona pre match top is geheel in stijl van de Blaugrana clubkleuren van de club waar Luis Enrique als trainer aan het roer staat. Het shirt is overwegend rood (door Nike ''university red'' genoemd) en bevat een blauwe (door Nike ''sport royal'' genoemd) strip over de mouwen en schouders. Ook het logo van het Amerikaanse sportmerk dat sinds 1998 kledingsponsor is van de club, is blauw. Dit logo staat op de linker borst. De andere borst bevat het logo van Barcalona. Verder wordt het nieuwe warming-up shirt van Barcelona gekenmerkt door de all-over print van flitsende diagonale, horizontale en verticale lijnen in twee tinten rood over het gehele shirt. Deze print loopt ook door op de crew neck (de ronde hals) van het shirt. Verder bevat het flitsende nieuwe inloopshirt van de Spaanse kampioen een deel van de naam van de club op de achterkant in een glimmende kleur blauw: BARCA. De achterkant van het trainingsshirt bevat bovendien het logo van subsponsor BEKO. BEKO is sinds 2014 partner van de club. Zoals alle Barcelona trainingskleding is dit nieuwe shirt uitgerust met de Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit nieuwe pre match top kan gecompleteerd worden door een navy blauw trainingsbroekje met helder blauwe strip aan de zijkanten. Dit short bevat ook de logo's van de club en Barca. Zoals hierboven aangegeven dragen sterren als Messi, Neymar, Suarez, Rakitic, Turan en andere sterspelers een ander shirt tijdens de trainingen. Check het nieuwe fel oranje Barcelona trainingsshirt voor 2016-2017 hier.

Barcelona warming-up shirt kopen

Het Barcelona warming-up shirt voor 2016-2017 of zoals Nike het noemt, het pre match top, kan je vanaf nu kopen voor zowel kinderen als voor volwassenen. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 55,- en voor kinderen een prijs van € 45,-. De trainingsshirts van de club zijn op hun beurt weer iets goedkoper en hebben een prijs van € 45,- voor volwassenen en € 40,- voor kinderen. Wil je andere Barcelona producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

 Koop dit nieuwe shirt vanaf nu in de officiële Nike Barcelona shop!

 of in deze Barcelona STORE

Barcelona -warming -up -shirt -2016-2017

Achterkant -barcelona -pre -match -top -2016-2017