Het nieuwe Barcelona trainingsshirt 2015-2016 is vandaag gelanceerd door Nike en de Champions League winnaar. De nieuwe trainingsshirts van Barcelona hebben een nieuwe kleur. De roze en zwarte trainingsshirts met roze details van het seizoen 2014-2015 zijn ingeruild voor een blauw en licht blauw trainignsshirt. De kampioen van Spanje heeft in samenwerking met Nike namelijk twee nieuwe trainingsshirts voor het seizoen 2015-2016 gelanceerd. Deze trainingsshirts worden door sterren als Messi, Suarez, Rakitic, Alves en Busquets gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Champions League en Copa del Rey wedstrijden gedurende 2015-2016. Het navy blauwe trainingsshirt wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden en het licht blauwe shirt vooral in de voorbereiding op de uitwedstrijden. Voor de zomerperiode hebben Barcelona en Nike een sleeveless trainingsshirt gelanceerd.

Donker blauw Barcelona trainingsshirt 2015-2016

Het overwegend navy blauwe Barcelona trainingsshirt 2015-2016 heeft hetzelfde template als de nieuwe AS Roma trainingsshirts en PSG trainingsshirts voor 2015-2016. Het shirt is geheel blauw en wordt gekenmerkt door de ronde hals, welke aan de onderkant blauw is en daaromheen geel/goud. Over de mouwen loopt ook een gouden strip. De rechter borst bevat het logo van Nike, welke in samenwerking met Barcelona dit seizoen voor het eerst voetbalshirts met horizontale strepen lanceerde. De andere borst bevat het embleem van de equipe van Luis Enrique. Het midden van het nieuwe Barcelona trainingsshirt, dat vooral gedragen wordt in de voorbereiding op de wedstrijden in Camp Nou,  is uitgerust met het logo van hoofdsponsor Qatar Airways. Subsponsor BEKO, die sinds vorig seizoen subsponsor is van Barca, versiert de achterkant van het shirt.

Licht blauw Barcelona trainingsshirt 2015-2016

Het licht blauwe trainingsshirt van Barcelona voor 2015-2016 heeft vrijwel hetzelfde design als het navy blauwe trainingsshirt. De basiskleur van dit trainingsshirt is echter licht blauw. Over dit trainingsshirt loopt ook een gouden strip en de logo's van Barcelona, Nike en Qatar Airways staan op dezelfde plek als op het andere trainingsshirt. Beide trainingsshirts zijn voor 100% gemaakt van gerecycled polyester en voorzien van de Dry Fit technologie van Nike. Dit systeem zorgt ervoor dat zweet naar de buitenkant van de Barcelona trainingsshirts wordt gelanceerd en heeft bovendien een ventilerend effect, waardoor de spelers van Barcelona optimaal kunnen presteren.

Sleeveless en authentic Barcelona trainingsshirt 2015-2016

Voor de zomermaanden hebben Barcelona en Nike een sleeveless trainingsshirt gelanceerd. Deze hebben hetzelfde design als de hierboven beschreven trainingsshirts met korte mouwen, maar bevatten geen mouwen, waardoor deze ook wel het Barcelona trainingshemd genoemd worden. Barcelona hebben ook een authentic versie van de trainingsshirts gelanceerd. Deze hebben een iets rijker design en bevatten flitsende strepen over de shirts. Deze trainingsshirts zijn duurder. Check hieronder de foto's van de verschillende Barcelona trainingsshirts, die direct beschikbaar zijn.

Barcelona trainingsshirt 2015-2016 kopen

De reguliere Barcelona trainingsshirts 2015-2016 kan je direct kopen in de verschillende online BARCELONA SHOPS. De prijs van deze trainingsshirts is € 40,- in volwassen maten en € 30 in kindermaten. De prijs van de sleeveless Barcelona trainingsshirts is € 35 en de prijs van de authentic Barcelona trainingsshirts is € 60,-. Check ook het nieuwe Barcelona pre match top 2015-2016 en het nieuwe Barcelona presentatiepak 2015-2016 in de online shop. Directe levering en gratis verzending.

Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast!

Koop het nieuwste Barcelona trainingsshirt 2015-2016 in 

Officiële Barcelona shop van Nike. of de 

online Barcelona voetbalshop  of de

de online Barcelona shop van Unisportstore! 


Geef hieronder je mening over het nieuwste Barcelona trainingsshirt! 

Navy -blauw -barcelona -trainingsshirt -2015-2016

Licht -blauwe -barcelona -trainingsshirt -2015-2016

Sleeveless -barcelona -trainingsshirt -2015-2016 (1)