Barcelona trainingsshirt en pre-match top 2018

Barcelona begint 2018 goed en brengt vanaf nu twee nieuwe trainingsshirts. De Catalaanse club heeft, in samenwerking met Nike, twee nieuwe shirts gelanceerd. Beide shirts zijn verschillend, hebben allebei hun eigen klasse en doel. Het ene shirt is namelijk een trainingsshirt voor dagelijkse trainingsgelegenheden en het andere shirt is er eentje waar de warming-up in wordt gedaan. Dit zijn net als het nieuwe Barcelona trainingspak de laatste items die worden gelanceerd in het seizoen 2017-2018. Pas in mei/juni wordt de nieuwe collectie voor seizoen 2018-2019 door Nike en de Catalanen gelanceerd. Deze twee shirts worden vanaf nu gedragen door de sterren van Barcelona in de voorbereiding op de wedstrijden in de competitie, de Champions League en in de Spaanse beker. Hieronder staan alle details over beide shirts, check ze snel!

Ben je nu al enthousiast over de twee nieuwe shirts van FC Barcelona en wil je deze direct bestellen? Check ze dan exclusief in deze SHOP

of deze WINKEL! 

Barcelona trainingsshirt 2018

Het nieuwe Barcelona trainingsshirt voor 2018 heeft hetzelfde template als het eerder gelanceerde trainingsshirt van FC Barcelona, alleen de kleurencombi is anders. Het shirt is voor het blote oog te zien als een donkerblauwe/donkergrijze kleur met feloranje details. De kleuren worden door Nike omschreven als: Obsidian/Obsidian/Hyper Crimson/Hyper Crimson. De feloranje kleur komt terug in de strip die over de schouders en de mouwen heen loopt. Deze strip is verdeeld in dunne strepen, wat een extra flitsend effect geeft aan het shirt. Op de borst van het shirt prijken de logo’s van Nike en FC Barcelona, wederom in een feloranje kleur. Het trainingsshirt combineert zweet afvoerend materiaal met een rugvlak van mesh om koel een droog te blijven. Verder zorgt dit voor een comfortabelere fitting, zowel op het veld als buiten het veld. Het shirt bevat ook raglanmouwen wat zorgt voor een natuurlijke bewegingsvrijheid. Ook zorgen de raglanmouwen ervoor dat de mouwen strak om je arm heen vallen en dat ze perfect mee bewegen met de beweging van de armen. De achterkant van het shirt heeft een lagere zoom voor betere bedekking.

Het shirt is ontwikkeld met een licht Nike Breathe materiaal, wat zorgt voor meer verkoeling. En tot slot houdt de Dri-FIT technologie je droog en comfortabel tijdens het sporten.

Barcelona warming-up shirt 2018

Het nieuwe trainingsshirt van Barcelona is klassiek en heeft een mooie uitstraling. Misschien is dat wel de reden waarom Nike en Barcelona er voor hebben gekozen om het warming-up shirt wat excentrieker te maken. Het design van dit warming-up shirt is namelijk gruwelijk en flitsend! Het nieuwe warming-up shirt is gecombineerd met de kleuren rood, blauw en goud. Nike noemt deze kleuren University Red, University Red, Soar en University Gold. Het shirt wordt gekenmerkt door de all-over print van opvallende strepen die door elkaar heen lopen. Deze print heeft wat weg van een camouflage print, maar wordt de ‘scribble’ print genoemd. Deze print is te zien op zowel de voorkant van het shirt als de achterkant. Het shirt bevat een ronde hals en een blauwe strip over de schouders en de mouwen. Op de borst zijn de logo’s van Nike en Barcelona te zien in de kleur goud. Op de achterkant van het shirt staat de afkorting en (voor sommigen) de bijnaam van de club: BARÇA. Verder heeft het shirt een langere zoom voor betere bedekking. Het shirt is gemaakt met zweet afvoerend materiaal en heeft zijsplitjes om je droog, koel en comfortabel te houden tijdens het sporten. Deze zijsplitjes zorgen voor een verkoelende ventilatie terwijl je bezig bent. Ook dit shirt is uitgerust met de Nike Dri-FIT technologie, die ervoor zorgt dat je droog en comfortabel blijft gedurende de activiteit die je uitvoert.

Barcelona trainingsshirts 2018 bestellen

Vanaf nu worden deze twee nieuwe shirts van gedragen door de sterren van Barcelona en kunnen ze besteld worden. Lionel Messi, Luis Suárez, Iniesta en Ousmane Dembélé zullen onder andere te zien zijn in deze nieuwe shirts. Het trainingsshirt heeft een prijs van € 45,- voor volwassenen en voor kinderen 40,-. Het warming-up shirt is een tientje duurder. Deze is € 55,- voor volwassenen en € 50,- voor kinderen. Beide shirts zijn te bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.

Wil je andere Barcelona producten bestellen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop de nieuwe shirts van Barcelona direct in deze SHOP of deze WINKEL!