23 juni 2016

Barcelona trainingspak 2016-2017

Het nieuwe Barcelona trainingspak voor kinderen en volwassenen van 2016-2017 is door Nike en de club officieel gelanceerd vandaag. Dit trainingspak wordt door de spelers van Barcelona gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2016-2017. Het nieuwe Barcelona pak heeft in vergelijking met vorig jaar een geheel nieuwe kleur gekregen en bestaat dit jaar uit een trainingsjack en trainingsbroek. We bespreken hieronder eerst het design van het nieuwe pak en bespreken daarna waar je dit trainingspak exlusief kan kopen.

Fel oranje Barcelona trainingspak 2016-2017

Het nieuwe Barcelona trainingspak voor 2016-2017 heeft een fel oranje trainingsjack. Deze kleur wordt door kledingsponsor Nike ''bright crimson'' genoemd. Verder bevat het jack fel blauwe accenten, welke vooral terug komen in de strip over de mouwen. Hiermee is het trainingjack van dit pak geheel in stijl van de clubkleuren van Barcelona (blaugrana), maar is er voor een fellere tint van de clubkleuren gekozen voor het trainingspak. De zijkanten van het jack zijn uitgerust met twee zakken met een rits en op de borst van het nieuwe Barcelona trainingspak staan de logo's van de club en NIKE. De Amerikaanse kledingsponsor verzorgt sinds 1998 de tenues en trainingskleding van de Spaanse kampioen. Op de achterkant van het jack prijkt het logo van subsponsor BEKO, welke sinds 2014 aan de club verbonden is. De mouwen van het jack zijn zogenaamde raglanmouwen, welke strak op de armen aansluiten. Het nieuwe trainingspak van de club van sterren als Suarez, Neymar, Messi en Rakitic wordt gecompleteerd door een navy blauwe trainingsbroek. Deze trainingsbroek is aan de zijkanten uitgerustmet een lichter blauwe strip. Deze strip heeft dezelfde kleur als de strip die over de mouwen en schouders van het jack loopt. Deze baan loopt tot ongeveer de knieën. Verder is de trainingsbroek ook uitgerust met twee zakken en zijn de logo's van de club en Barcelona op de broek aanwezig. De trainingspakken van Barcelona zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze technology zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, waardoor het trainingspak comfortabel aanvoelt en de spelers van de club hierin optimaal kunnen presteren. Check hieronder een foto van het nieuwe trainingspak van Barcelona, welke vanaf juli 2016 gedragen gaat worden. Check ook het nieuwe Barcelona trainingsshirt, welke dezelfde kleur heeft als het pak!

Barcelona trainingspak 2016-2017 kopen

Het nieuwe Barcelona trainingspak voor 2016-2017 kan je per direct voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het nieuwe trainingspak voor kinderen is € 100,- en voor volwassenen ongeveer € 120,-. Wil je andere Barcelona trainingskleding kopen of de voetbalshirts van de club? Check dan onder andere het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen van deze productren. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Barcelona trainingspak in deze officië SHOP (inclusief goedkopere t-shirts)

of in deze officiële SHOP

of in de officiële Barcelona shop van NIKE! 


Barcelona -trainingspak -2016-2017