30 juli 2015

Barcelona trainingspak 2015-2016

Barcelona en Nike hebben het nieuwe trainingspak voor volwassenen en kinderen vandaag officieel gelanceerd. Dit trainingspak wordt door sterren als Messi, Neymar, Suarez en Rakitic gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa Del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2015-2016. Het trainingspak verschilt van het presentatiepak van de club. Het presentatiepak is het pak wat de spelers dragen tijdens het reizen naar de wedstrijden van de club dit seizoen en het trainingspak is het pak waarin de spelers ook echte de trainingen afwerken. Barcelona en kledingsponsor Nike hebben twee verschillende pakken gelanceerd. Het donker blauwe trainingspak wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden en het licht blauwe pak vooral in de voorbereiding op de uitwedstrijden. We bespreken beide nieuwe Barcelona trainingspakken en geven daarna informatie waar je het nieuwe trainingspak van Barca kan kopen.

Donker blauwe Barcelona trainingspak 2015-2016

Het overwegend donker blauwe Barcelona trainingspak voor 2015-2016 bevat donker blauw trainingsjack. Dit trainingsjack bevat ook een gele band van de schouders naar de elleboog. Verder bevat het jack het logo van Nike in het goud/geel op de rechter borst en staan de logo's van Barcelona en hoofdsponsor Qatar Airwas op de andere borst. Het trainingsjack van Barcelona is verder uitgerust met twee zakken met een rits aan de zijkanten. Dit pak wordt gecompleteerd door een trainingsbroek in dezelfde kleur. Ook deze bevat de gouden band van de bovenkant tot ongeveer ter hoogte van de knieën. De trainingsbroek bevat ook twee zakken aan de zijkanten en is bovendien uitgerust met de logo's van Nike en Barcelona. Nike verzorgt overigens al sinds 1998 de trainingskleding van Barcelona. De onderkant van de trainingsbroek bevat bovendien een kleine rits, waardoor je de broek makkelijk over je schoenen uit kan doen.

Licht blauwe Barcelona trainingspak 2015-2016

Het licht blauwe Barcelona trainingspak is het pak dat de spelers van Barcelona vooral dragen in de voorbereiding op de uitwedstrijden gedurende 2015-2016. Dit pak bevat een licht blauw jack met ook weer een gouden baan over de schouders. Verder bevat het pak dezelfde functionaliteiten als het donkere Barcelona trainingspak. De logo's van Nike staan op dezelfde plek als op het donker blauwe pak. Dit Barca pak wordt gecompleteerd door dezelfde trainingsbroek als het hierboven besproken trainingspak van Barcelona. Check hieronder de foto's van de nieuwe Barcelona trainingspakken voor 2015-2016. Eerder werden ook al de nieuwe presentatiepakken van Barcelona gelanceerd. Deze hebben hetzelfde design, maar zijn duurder. Alle Barcelona trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is voorzien van de Nike Dri Fit technologie, zodat de spelers van de club optimaal kunnen presteren. Het ventilerende effect van deze technologie zorgt hiervoor.

Barcelona trainingspak 2015-2016 kopen

Het Barcelona trainingspak kan je zowel voor volwassenen als voor kinderen vanaf nu kopen. De prijs van het trainingspak in volwassen maten is ongeveer € 110,- en de prijs van het Barcelona trainingspak voor kinderen is ongeveer € 90. Check hieronder de winkels waar je de pakken kunt kopen. Directe levering en gratis verzending! Check bovendien het overzicht van beschikbare Barcelona producten hiernaast!

Koop je Barcelona trainingspak in de  online Barcelona voetbalshop!  of de

de online Barcelona shop van Unisportstore! 


Blauwe -barcelona -trainingspak -2015-2016

Barcelona -trainingspak -2015-2016