24 september 2014

Barcelona trainingsjacks 2014-2015

Na het felle uitshirt van Barcelona en de fel roze trainingsshirts en de zwarte trainingsshirts met roze details, heeft BARCA ook trainingsjacks in felle kleuren gelanceerd. Deze trainingsjacks worden als anthem jack gebruikt en worden door Barcelona gedragen tijdens de warming-up in de voorbereiding op de La Liga, Copa Del Rey en Champions League wedstrijden en bij de opkomst op het veld voorafgaande aan deze wedstrijden gedurende het seizoen 2014-2015. Dit jack wordt ook gedragen tijdens het afspelen van de Champions League tune voorafgaande aan de poule wedstrijden van de CL. Barcelona strijdt met Ajax, Paris Saint Germain en Apoel Nicosia in poule F om een ticket naar de achtste finales. Het eerste N98 trainingsjack van Barcelona is geheel in stijl van de Blaugrana clubkleuren. Het trainingsjack voor de thuiswedstrijden is overwegend blauw en bevat een rode strip over de mouwen. De achterkant van het jack is voorzien van de bijnaam van de club in het fel geel. De rechter borst bevat het logo van Nike in het geel en de andere borst bevat een geborduurd Barcelona embleem. Verder is het jack voorzien van twee steekzakken met rits aan de zijkanten en bevat het jack strakke raglan mouwen, welke de bewegingsvrijheid van de spelers van Barcelona bevordert. De andere twee releases van de Barcelona N98 jackets hebben dezelfde kenmerken als hierboven beschreven en bevatten een andere, fellere kleur. Één van de jacks is overwegend fel geel met een blauwe strip over de mouwen. Op de achterkant staat de naam van de club in het blauw. Het andere trainingsjack is fel oranje en bevat een blauwe strip over de mouwen. De achterkant van het jacket bevat ook de naam van de club in het blauw.

Check hieronder de foto's van de nieuwe Barcelona N98 trainingsjacks. Deze jackets zijn gebaseerd op de National team jackets van  het nationale elftal van Brazilië tijdens het WK van 1998. Hierin haalde A Selecao de finale, maar werd met 3-0 verloren van gastland Frankrijk. In de warming-up ter voorbereiding droeg Brazilië speciale jackets, die zowel casual als als trainingsjacks gedragen kunnen worden. De laatste 16 jaar hebben deze jackets zich qua design en stijl nog meer ontwikkeld tot fashionable items! Check de Barcelona N98 jackets 2014-2015 bij Subside Sports!!

Koop het hier... en geef hieronder je mening!

Onze mening : Wij vinden de felle N98 jackets helemaal te gek, maar voor wie dat niet durft, is het jack in de clubkleuren van de club lekker neutraal. De jacks zijn eigenlijk te mooi om in te voetballen, hoewel je er wel aardig mee kan shinen op die voetbalvelden!  Lekker dus!

Barcelona Trainingsjack 1

Barcelona Trainingsjack 2