Barcelona Sporting Club Ecuador voetbalshirts 2022

De Ecuadoriaanse voetbalclub Barcelona Sporting Club heeft in samenwerking met het lokale sportmerk en kledingsponsor Marathon de nieuwe voetbalshirts voor 2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club de Campeonato Ecuatoriano, beker en Copa Libertadores wedstrijden in 2022. ''Los Canarios'' speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Monumental in Guayaquil.

Barcelona Sporting Club thuisshirt 2022

Het Barcelona Sporting Club thuisshirt 2022 is overwegend geel en wordt gekenmerkt door de all-over sublimatieprint, die in verticale banen over het tenue is verwerkt. Deze banen bevatten de initialen en het oprichtingsjaar van de club: BSC 1925. De zijkanten van het thuisshirt bevatten een rode band en de band aan de onderkant van de mouwen is zwart. In deze band is zowel de Catalaanse vlag als het St. George kruis verwerkt. De club uit Ecuador werd in 1925 opgericht door de Catalaan Eutimo Pérez en is vernoemd naar FC Barcelona. Het logo van Marathon prijkt op het midden van de borst en de linkerborst bevat de badge van de club. Op het tenue staan ook verschillende sponsors: Netlife, Ecuabet, Pilsener, Discover. Banco Pichincha, GolTv, Pony Malta en Telconet. Het voetbalshirt is verder uitgerust met een V-hals. In de nek op de achterzijde van eht voetbalshirt staat het oude clublogo met de jaartallen 1925 en 2022. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en gele kousen met rode accenten.

Barcelona Sporting Club uitshirt 2022

Het Barcelona Sporting Club uitshirt is dit jaar overwegend licht groen (pale green) en bevat een all-over print van een landkaart. De mouwen zijn donkergroen en hetzelfde geldt voor de band aan de zijkanten van het voetbalshirt. Ook alle logo's op het tenue zijn donkergroen. Deze logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue, evenals alle details. Het broekje van dit tenue is donkergroen en de kousen zijn lichtgroen met donkergroene accenten. Barcelona Sporting Club heeft ook een 3e voetbalshirt. In dit tenue speelt de club uit Ecuador ook een aantal uitwedstrijden. Dit voetbalshirt is rood en bevat een all-over camouflage print. De bovenkant van het voetbalshirt is zwart en ook dit tenue bevat een V-hals. Alle logo's op het Barcelona Sporting Club 3e voetbalshirt 2022 zijn zwart. Het tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en rode kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Barcelona Sporting Club voetbalshirts 2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Byron Castillo, Michael Hoyos, Erick Castillo, Damián Diaz en nog meer spelers. De nieuwe Barcelona Sporting Club voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de club. Check goedkope t-shirts of een hoodie van de club in deze fanshop! 

Barcelona Sporting Club thuisshirt 2022

Barcelona Sporting Club uitshirt 2022

Barcelona Sporting Club 3e shirt 2022