Barcelona Sporting Club Ecuador voetbalshirts 2020

Ook Barcelona Sporting Club heeft vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2020 gelanceerd. Barcelona Sporting Club is een voetbalclub uit Guayaquil in Ecuador en is daarmee een van de weinige clubs die niet gevestigd is in de hoofdstad van Ecuador, Quito. De club heeft dezelfde clubkleuren als FC Barcelona. Dat is niet gek ook. De club is namelijk opgericht door de Spaanse immigrant Eutimio Pérez, geboren in Barcelona. Sinds de oprichting van Barcelona SC is de de club één van de meest populaire clubs in Ecuador. De club werd vijftien keer kampioen van Ecuador en behaalde ook nog twee keer de finale van Copa Libertadores (1990 en 1996).

Barcelona Sporting Club thuisshirt 2020

Het Barcelona SC thuisshirt voor 2020 is geheel geel en wordt gekenmerkt door het patroon van ruiten over de body van het tenue. Verder is het Barcelona Sporting Club tenue uitgerust met zwarte en rode accenten. De V-hals van het tenue bevat deze kleuren en ook de twee banden aan de onderkant van de mouwen zijn zwart en rood. Daarnaast is het tenue aan de onderkant uitgerust met een rode en zwarte band. Op het midden van de borst prijkt het logo van kledingsponsor Marathon en de linkerborst is voorzien van het logo van de in 1926 opgerichte club. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen.

Barcelona Sporting Club uitshirt 2020

Het uitshirt van Barcelona SC is dit seizoen overwegend wit met zwarte mouwen. De mouwen bevatten daarnaast een patroon van rode v-banen. Deze banen zijn verdeeld in dunnere, rode strepen. De omgekeerde v-baan komt ook weer terug over de borst van het tenue. Ook dit tenue bevat een V-hals in het zwart/rood. Op de linkerborst staat een ander logo van de club. Dit betreft een retro logo, waarin het St.George kruis en de banen van de Catalaanse vlag terug komen. Het Barcelona Sporting Club thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. De kousen van het tenue bevatten brede, zwarte en witte banen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Barcelona Sporting Clube tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Álvez, Erazo, Oyola, Campana, Esterilla en nog meer spelers.

De tenues van het ''andere'' Barcelona kun je vanaf maart/april 2020 bestellen in deze winkel! Inclusief bedrukking en goedkope t-shirts!

Barcelona Sporting Club voetbalshirts 2020