8 juni 2015

Barcelona pre-match top 2015-2016

Het nieuwe Barcelona pre match trainingsshirt van Barcelona voor 2015-2016 is officieel gelanceerd door Nike en de Champions League winnaar. Dit nieuwe pre-match top van Barcelona wordt vooral gedragen gedurende de warming-up voorafgaand aan Primera Division, Copa del Rey en Champions League wedstrijden. Het is niet ondenkbaar dat het Barcelona shirt ook gedragen zal worden gedurende trainingen.

Gele Barcelona pre match top 2015-2016

De voorzijde van het Barcelona pre-match top lijkt een simpel design te hebben. De voorzijde is overwegend geel en wordt versierd met een ronde hals. Over de mouwen loopt een navy blauwe baan en ook de Nike swoosh op de rechterborst is navy blauw. De voorzijde van het pre-match top wordt gecomplementeerd door een Barcelona logo op de linkerborst en het logo van hoofdsponsor Qatar Airways in het midden van het shirt. De achterzijde is in het bezit te komen van een spectaculair design. Evenals het Paris Saint Germain pre match top 2015-2016 is de achterkant van het Barcelona shirt uitgerust met een flitsende design in het goud/navy blauw. Dit is hetzelfde design als de pre match tops van PSG hebben. Verder zijn de naam van de club (BARCA) en het logo van subsponsor BEKO (welke sinds afgelopen seizoen als sponsor is toegetreden) op de achterkant van de Barcelona pre match tops. De pre match tops van Barcelona kunnen gecompleteerd worden door een speciaal trainingsbroekje welke geheel navy blauw is. Beide items bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met het Nike Dry Fit systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de sterren van Barcelona zoals Suarez, Neymar en Messi optimaal kunnen presteren.

Barcelona pre match top 2015-2016 kopen 

De nieuwe Barca pre match tops 2015-2016 kan je vanaf nu kopen voor zowel volwassen als voor kinderen. De prijs van het shirt is ongeveer € 50,- in volwassen maten en € 40,- in kindermaten of KIDS SIZES. Check hieronder waar je het Barcelona pre match trainingsshirt kunt kopen. Directe levering en gratis verzending! Check ook het overzicht met beschikbare Barcelona producten hiernaast. 

Het Barcelona pre match top 2015-2016 kan je kopen in de 

de online Barcelona shop van Unisportstore!  of de

online Barcelona voetbalshop 

Deel hieronder je mening over het flitsende nieuwe Barcelona trainingsshirt. 

Barcelona -pre -match -trainingsshirt -2015-2016 (1)


Achterkant -barcelona -pre -match -top -2015-2016 (1)