2 juni 2016

Barcelona keepersshirt 2016-2017

Het nieuwe keepersshirt van Barcelona voor 2016-2017 is inmiddels ook officieel gelanceerd door de club en Nike. Dit shirt wordt door de keepers van Barcelona gedragen tijdens de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in Camp Nou gedurende komend seizoen. Het design van het nieuwe keeper shirt van onder andere Ter Steegen, Bravo en Masip lijkt niet echt heel spannend te zijn. Vrijwel precies hetzelfde keepersshirt lanceerde Nike namelijk eerder dit jaar. We bespreken het design hieronder.

Barcelona keeper shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Barcelona keepersshirt voor komend seizoen is namelijk overwegend zwart en wordt verder gekenmerkt door de paarse mouwen. Deze mouwen bevatten flitsende en dunne horizontale lijntjes. Verder is het shirt uitgerust met een stijlvolle crew neck. De kleuren en het template van het nieuwe Barcelona keepersshirt zijn hiermeer precies hetzelfde als het Engeland keepersshirt voor Euro 2016 en de periode 2016-2017. Op de rechter borst prijkt het logo van Nike in het fel geel en de andere borst bevat het logo van de kampioen van de Spanje. Het nieuwe Barcelona keeperstenue wordt gecompleteerd door een zwart keepersbroekje en zwarte kousen. Op het short staan de logo's van de club en Nike en op de kousen staat alleen het logo van Nike. Check hieronder de foto's van het nieuwe Barcelona keeperstenue waarin Ter Steegen, Bravo en Masip zullen keepen tijdens 2016-2017. De nieuwe tenues zijn door Nike uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de keepers optimaal kunnen presteren. Bovendien zijn de authentic versies van deze keepersshirts uitgerust met de Vapor Aeroswift technology. Check meer informatie over deze technologie hieronder. Check bovendien het nieuwe FC Barcelona thuisshirt 2016-2017, gebaseerd op de legendarische shirts van 1992. 

Barcelona keepersshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe Barcelona keepersshirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 90,- en voor kinderen € 75,-. In deze shops kan je het nieuwe Barcelona keeper shirt ook laten bedrukken met de naam en het nummer van één van de keepers of een eigen naam en nummer. Wil je liever andere Barcelona producten of shirts kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering

Koop het nieuwe Barcelona keepersshirt in deze Barcelona shop!

of in de officiële Barcelona Nike shop  (INCLUSIEF OFFICIËLE BEDRUKKING)

 Barcelona -keeper -shirt -2016-2017