29 maart 2017

Barcelona Champions League warming-up shirt 2017-2018 uitgelekt

Het is nog lang niet zover, maar via onze collega's van footyheadlines.com kregen wij vandaag een eerste afbeelding van het mogelijke nieuwe Champions League warming-up shirt van Barcelona door. Als dit ook echt het nieuwe warming-up shirt van Barcelona wordt, dan zal de club in dit shirt de warming-up en trainingen afwerken ter voorbereiding op de wedstrijden in het kampioenenbal komend seizoen. De derde tenues van Nike en (dus ook) de trainingskleding van de clubs staan waarschijnlijk geheel in het teken van CAMOUFLAGE! Check hieronder de details van het mogelijke nieuwe pre match top van Barca. Deze zal overigens pas medio september officieel worden gelanceerd.

Het nieuwe CL warming up shirt van Barcelona voor 2017-2018 lijkt overwegend zwart te worden met een oranje all-over CAMO print over het gehele shirt. Buiten het trainingsshirt met korte mouwen lijkt er ook een variant met lange mouwen te komen. De oranje details komen verder terug in de strip over de mouwen en aan de zijkanten van de crew neck. Op de rechter borst prijkt de swoosh van het Amerikaanse sportmerk waarschijnlijk in het oranje. Nike verzorgt sinds 1998 de trainingskleding en tenues van de club en zal dit nog in ieder geval tot 2028 blijven doen. Op de andere borst prijkt het logo van de club en de achterkant van het shirt zal geheel zwart zijn. Het ziet ernaar uit dat het tenue gecompleteerd kan worden door een zwart trainingsbroekje met oranje details.

Of dit het nieuwe warming-up shirt van Barca voor 2017-2018 wordt, weten we pas medio september. Dan zal de nieuwe trainingskleding van Barca officieel worden gelanceerd door de club en Nike en zullen sterren als Neymar, Suarez en Messi in de nieuwe trainingskleding schitteren.

De nieuwste Barcelona trainingskleding voor 2017 scoor je nog exclusief in DEZE SHOP of deze WINKEL. Heb je een mening over dit mogelijke shirt? Deel het gerust hieronder!