18 september 2015

Barcelona Champions League trainingsshirt 2015-2016

Het nieuwe Barcelona Champions League trainingsshirt voor 2015-2016 is vandaag officieel bekend gemaakt door de Spaanse club en kledingsponsor Nike. In dit trainingsshirt werken sterren als Messi, Suarez, Neymar, Iniesta, Turan, Alves, Busquets en nog meer andere Barca sterren de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Barcelona is dit seizoen ingedeeld in Champions League poule E met Bate Borisov, AS Roma en Bayer Leverkusen. Het nieuwe trainingshirt zal alleen gebruikt worden tijdens deze trainingen ter voorbereiding op de CL wedstrijden. Voor de trainingen ter voorbereiding op de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gebruikt Barcelona een andere shirt dat al eerder gelanceerd is. De club die onder leiding staat van trainer Luis Enrique heeft zowel een nieuw trainingsshirt al pre match top gelanceerd. Beide zullen we in dit blog bespreken.

FC Barcelona camouflage trainingsshirt 2015-2016

Het nieuwe Barcelona Champions League trainingsshirt voor 2015-2016 heeft een camouflage achtig design. Het shirt is namelijk overwegend navy blauw met een camouflage achtige print over het gehele shirt in een andere tint blauw. Verder bevat het shirt een licht blauwe strip over de mouwen. Ook de logo's van Nike (sinds 1998 kledingsponsor van de club) en Barcelona op de borst zijn fel licht blauw. Dit is ook de kleur van het deze week gelanceerde Barcelona 3e shirt of Champions League shirt. Bovendien bevat het shirt een ronde hals of crew neck. Uiteraard is het nieuwe trainingsshirt uitgerust met de nieuwste technieken. De nieuwe Barcelona camouflage  trainingsshirts bestaan voor 100% uit polyester bestaan en uitgerust zijn met de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt voor ventilatie en zorgt er bovendien voor dat de spelers optimaal kunnen presteren.

Barcelona pre match top 2015-2016

Ook hebben de Champions League winnaar en Nike een speciaal pre match top gelanceerd, die de club draagt tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden dit seizoen. Het pre match top heeft standaard een iets rijker design dan het normale trainingsshirt en is daarom iets duurder. Het nieuwe pre match trainingsshirt van Barca heeft echter een vrij simpel design. Dit shirt is overwegend navy blauw met een turqoise kleurige strip over de mouwen en details in deze kleur aan de binnenkant van de kraag. Ook de logo's van de club en kledingsponsor Nike op de borst hebben deze kleur. Verder bevat de achterkant van het pre match top de flitsende Hypervenom print en de bijnaam van de club (BARCA). Check hieronder de officiële foto's van het nieuwe trainingsshirts, waarin sterren als Messi, Suarez en Neymar dit seizoen schitteren. Eerder lanceerde Barcelona al de reguliere trainingsshirts voor 2015-2016

Barcelona CL trainingsshirt 2015-2016 kopen

De nieuwe Barcelona Champions League trainingsshirts 2015-2016 kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen vanaf eind september 2015. De prijs van het camouflage trainingsshirt is € 39,95 voor volwassenen en € 32,95 voor kinderen. De prijs van het pre match top is ongeveer € 49,95 voor volwassenen en € 39,95 voor kinderen. Check hieronder de shops waar je deze nieuwe shirts kunt kopen en check bovendien andere beschikbare Barcelona producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwe Barcelona shirts in online Barcelona voetbalshop

of de officiële Barcelona shop van Nike.

Heb je een mening over de nieuwe trainingsshirts? Deel het hieronder!


Barcelona Champions League Trainingsshirt 2015-2016

Barcelona Pre Match Champions League Trainingsshirts 2015-2016 -686641-013