18 september 2015

Barcelona Champions League trainingspak 2015-2016

Het nieuwe Barcelona Champions League trainingspak voor 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Nike, de kledingsponsor die sinds 1998 verantwoordelijk is voor de designs van de Barcelona voetbalshirts en trainingskleding. Het nieuwe trainingspak wordt door Barcelona vooral gedragen in de warming-up en trainingen voorafgaande aan de Champions League wedstrijden gedurende 2015-2016. Barcelona is dit seizoen ingedeeld in poule E en strijdt met Bayer Leverkusen, AS Roma en Bate Borisov om een plaats in de achtste finale van het kampioenenbal. Bovendien zal het nieuwe pak gedragen worden in de aanloop naar een aantal La Liga en Copa Del Rey wedstrijden gedurende dit seizoen. Dan over naar het design!

Zwarte Barcelona trainingspak 2015-2016

Het nieuwe Barcelona CL pak voor dit seizoen is overwegend zwart met turqoise kleurige details. Deze kleur is geïnspireerd door het nieuwe Barcelona 3e shirt. Het Champions League trainingspak van Barca bestaat dit jaar uit een sweater of zogenaamde midlayer en een strakke trainingsbroek. De sweater is geheel zwart en bevat een hoge hals met een rits. Verder loopt er een turqoise kleurige strip over de mouwen. Deze kleuren komen ook terug in het logo van Nike en het logo van de club op de borst. Een ander kenmerk van de sweater is dat deze strak om het lichaam valt. Het nieuwe Barcelona trainingspak wordt gecompleteerd door een strakke zwarte trainingsbroek. Ook deze trainingsbroek is uitgerust met een strip in het turqoise. Deze strip loopt van de bovenkant naar de knieën. De logo's van de Catalaanse club en Nike staan ook in het turqoise op de trainingsbroek. De zijkanten van de pants zijn uitgerust met twee zakken en aan de onderkant van de pijpen bevindt zich ook een rits, zodat je de trainingsbroek makkelijk over je voetbalschoenen uit of aan kunt doen. Ook deze trainingsbroek heeft als kenmerk dat het strak om de kuiten en enkels valt. Dit komt omdat de trainingspak voor 96% uit polyester en 4% uit spandex bestaat. Het spandex materiaal zorgt ervoor dat het gehele trainingspak een strakke pasvorm heeft. Verder is het pak uiteraard uitgerust met het Nike Dri Fit materiaal, welke voor ventilatie zorgt en voor het transport van vocht naar de buitenkant. Check hieronder de foto's van de nieuwe Barcelona CL pakken, welke gedragen worden door sterren als Messi, Iniesta, Suarez, Turan, Neymar en nog meer andere spelers van de Spaanse kampioen en CL winnaar. Eerder lanceerde Barca en Nike al een ander pak.

Barcelona Champions League trainingspak kopen

Het nieuwe Barcelona CL trainingspak kan je voor kinderen en volwassenen kopen als losse onderdelen of als geheel pak. De prijs van het trainingspak voor volwassenen is ongeveer € 120 (€ 60,- voor de sweater en € 60,- voor de tech trainingsbroek). De prijs van het trainingspak voor kinderen is € 100 (€ 50,- voor de sweater en € 50,- voor de trainingsbroek). Check hieronder de shops waar je deze pakken vanaf eind september 2015 kan kopen. Directe levering en gratis verzending! Check ook de andere beschikbare Barcelona producten in het overzicht hiernaast of hieronder.

Koop het nieuwe Barcelona trainingspak in online Barcelona voetbalshop

of in de officiële Barcelona shop van Nike.

Heb je een mening over de nieuwe CL pakken? Deel het hieronder!

Barcelona Midlayer 2015-2016
Barcelona Tech Pants