4 oktober 2015

Barcelona Champions League presentatiepak 2015-2016

Het nieuwe Barcelona Champions League presentatiepak is afgelopen weekend ook officieel gelanceer door Nike en de Spaanse club. Dit pak wordt door de spelers van Barcelona gedragen in de voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende 2015-2016. Het presentatiepak wordt dus niet gedragen tijdens de trainingen en warming-up van de club, maar is puur bedoeld voor het dragen tijdens het reizen naar de CL wedstrijden en het verblijf in het hotel voorafgaande aan deze wedstrijden. Barcelona is dit seizoen ingedeeld in een poule met AS Roma, Bayer Leverkusen en Bate Borisov (poule E). Dan over naar het design van het nieuwe Barca pak!

Zwarte Barcelona presentatiepak 2015-2016

Het nieuwe Barcelona Champions League presentatiepak is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de turqoise accenten. Deze licht blauwe kleur komt ook terug in het 3e shirt van de Catalanen. Het trainingsjack van het pak is geheel zwart en bevat een turqoise strip over de mouwen en schouders. Ook de logo's van Nike en de club op de borst zijn turqoise gekleurd. Bovendien bevat het jack strakke mouwen en zijn de zijkanten uitgerust met twee zakken met een rits. Het nieuwe Barcelona presenatiepak wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek, waarop ook de turqoise accenten terug komen. Over de zijkanten van de trainingsbroek loopt tot de knieën een strip in het licht blauw en ook de logo's van Barca en Nike zijn licht blauw. Een kenmerk van de trainingsbroek is dat deze strak om de enkels valt en bovendien voorzien is van ritsen aan de onderkant, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. Check hieronder de foto's van de nieuwe Barcelona pakken, welke gedragen wordt door sterren als Suarez, Messi, Neymar, Rakitic en nog meer sterspelers. Barcelona en Nike lanceerden aan het begin van het seizoen ook al blauw gekleurde presentatiepakken en twee weken geleden al een speciaal Champions League trainingspak. Alle trainingskleding van Barca is uitgerust met het Nike Dri Fit systeem, welke zorgt voor ventilatie en bovendien zorgt voor transport van vocht en zweet.

Barcelona CL presentatiepak 2015-2016 kopen

Het nieuwe Barcelona Champions League pak 2015-2016 kan je zowel voor volwassenen als voor kinderen kopen. De prijs van het pak voor volwassenen is ongeveer € 120,- en voor kinderen ongeveer € 90,-. Deze pakken kan je in onderstaande shops kopen. Check ook het overzicht met andere beschikbare Barcelona producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Laat daar ook je Barcelona voetbalshirt bedrukken met een eigen naam en nummer of die van één van de sterspelers van Barca. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Barcelona pak in de Barcelona voetbalshop
of in de officiële Barca shop van Nike!

Heb je een mening over het nieuwe pak? Deel het hieronder!

Barcelona -CL-presentatiepak -2015-2016